Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mazbatasını almadan sorumluluk hissetti

SİYASET 02.04.2019 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3818+ kez okundu.
 

Mazbatasını almadan sorumluluk hissetti

Hafta sonu gerçekleştirilen mahalli idareler seçiminde Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan’ın, ayağının tozuyla ilk ziyaretini Nazilli Belediyespor’a gerçekleştirdiği ve şampiyonluk yolunda takıma destek verdiği bulduruldu.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk yolunda Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadı’nda saat 15.00’da grup lideri Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor’a büyük destek, Nazilli’nin yeni Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan geldi. Nazilli Belediyespor’un Yıldırım Demirören Spor Tesisleri’ni ziyareti, Kulüp Başkanı Özgen Türker’in misafirperverliğinde gerçekleşirken, ziyarete İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Meclis Üyeleri Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan ve Mert Öreroğlu da katıldı. Kulüp Başkanı Özgen Türker’in, kulüp hakkında bilgiler vermesinden sonra futbolcularla toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, şöyle konuştu: “Rahatsızlığım nedeniyle dinlenmem gerekirken, şampiyonluk yolunda Çarşamba günü çok önemli maça çıkacağınızı bildiğim için ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştirmek istedim ve sizlerden galibiyet sözü almaya geldim. Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasında sizlere güvenimiz tamdır, sahadan 3 puan ile ayrılacağınıza canı yürekten inanıyorum. Biz de Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadı’ndaki yerimizi alarak, sizlerin yanınızda olacağız ve elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışacağız, İnanmak başarmanın yarısıdır ve şu anda gördüğüm tablo şampiyonluğa canı yürekten inanmış sporcularımız var. Ben de buradan basın mensuplarımız aracılığıyla tüm sporseverleri, Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadı’nda oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasına davet etmek istiyorum.’’ Futbolcular Galibiyet Sözü Verdi Futbolcular adına konuşan Nazilli Belediyespor Takım Kaptanı Zafer Özden de, ‘’Kısa sürede bizleri ziyaret etmeniz, ben ve takım arkadaşlarımı oldukça memnun etti. İnşallah biz de Çarşamba günü alacağımız galibiyeti de sizlere seçim armağanı olarak hediye etmek istiyoruz ve galibiyet sözü veriyoruz’’ dedi. Gerçekleştirilen ziyaret sonunda takım kaptanı Zafer Özden, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ziyaret anısına Nazilli Belediyespor atkı ve formasını hediye etti.
Hafta sonu gerçekleştirilen mahalli idareler seçiminde Nazilli Belediye Başkanı seçilen Kürşat Engin Özcan’ın, ayağının tozuyla ilk ziyaretini Nazilli Belediyespor’a gerçekleştirdiği ve şampiyonluk yolunda takıma destek verdiği bulduruldu.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, şampiyonluk yolunda Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadı’nda saat 15.00’da grup lideri Hekimoğlu Trabzon’u ağırlayacak olan Nazilli Belediyespor’a büyük destek, Nazilli’nin yeni Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’dan geldi.

Nazilli Belediyespor’un Yıldırım Demirören Spor Tesisleri’ni ziyareti, Kulüp Başkanı Özgen Türker’in misafirperverliğinde gerçekleşirken, ziyarete İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Meclis Üyeleri Kadir Mutlu ve Soner Yelkovan ve Mert Öreroğlu da katıldı. Kulüp Başkanı Özgen Türker’in, kulüp hakkında bilgiler vermesinden sonra futbolcularla toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, şöyle konuştu:

“Rahatsızlığım nedeniyle dinlenmem gerekirken, şampiyonluk yolunda Çarşamba günü çok önemli maça çıkacağınızı bildiğim için ilk ziyaretimi sizlere gerçekleştirmek istedim ve sizlerden galibiyet sözü almaya geldim. Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasında sizlere güvenimiz tamdır, sahadan 3 puan ile ayrılacağınıza canı yürekten inanıyorum. Biz de Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadı’ndaki yerimizi alarak, sizlerin yanınızda olacağız ve elimizden geldiğince sizlere destek olmaya çalışacağız, İnanmak başarmanın yarısıdır ve şu anda gördüğüm tablo şampiyonluğa canı yürekten inanmış sporcularımız var. Ben de buradan basın mensuplarımız aracılığıyla tüm sporseverleri, Çarşamba günü Nazilli Şehir Stadı’nda oynanacak olan Hekimoğlu Trabzon karşılaşmasına davet etmek istiyorum.’’

Futbolcular Galibiyet Sözü Verdi

Futbolcular adına konuşan Nazilli Belediyespor Takım Kaptanı Zafer Özden de, ‘’Kısa sürede bizleri ziyaret etmeniz, ben ve takım arkadaşlarımı oldukça memnun etti. İnşallah biz de Çarşamba günü alacağımız galibiyeti de sizlere seçim armağanı olarak hediye etmek istiyoruz ve galibiyet sözü veriyoruz’’ dedi.

Gerçekleştirilen ziyaret sonunda takım kaptanı Zafer Özden, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’a ziyaret anısına Nazilli Belediyespor atkı ve formasını hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.