Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Maskeli 19 Mayıs kutlaması

19.05.2020 - 21:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4335+ kez okundu.
 

Maskeli 19 Mayıs kutlaması

Covid-19 tedbirleri kapsamını nedeniyle 19 Mayıs kutlamaları maskeli ve sosyal mesafeli kurallarına uyularak kutlandı

AYDIN - Aydın’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal mesafeye uyulup maske takılarak anıta çelenk sunuldu. Daha çok dijital olarak ve evlerde kutlanılacak şekilde programlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı. Geçtiğimiz yıllarda binlerce kişinin katıldığı, bu yıl covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile birlikte toplam 24 kişiden oluşan heyet maskeli ve sosyal mesafeyi uyarak Atatürk anıtına çelenk sundu.  Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, antrenörler, ve gençlik liderlerinin katılım sağladığı ilk tören burada sona erdi. Kutlamaların kovid-19 tedbirleri kapsamında dijital alanda ve evlerde devam edeceği belirtildi. Aydın’da cadde ve bulvarlar Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bayraklarla süslendi.
Covid-19 tedbirleri kapsamını nedeniyle 19 Mayıs kutlamaları maskeli ve sosyal mesafeli kurallarına uyularak kutlandı

AYDIN - Aydın’da Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal mesafeye uyulup maske takılarak anıta çelenk sunuldu.

Daha çok dijital olarak ve evlerde kutlanılacak şekilde programlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Valilik önünde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başladı.

Geçtiğimiz yıllarda binlerce kişinin katıldığı, bu yıl covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile birlikte toplam 24 kişiden oluşan heyet maskeli ve sosyal mesafeyi uyarak Atatürk anıtına çelenk sundu.  Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, antrenörler, ve gençlik liderlerinin katılım sağladığı ilk tören burada sona erdi. Kutlamaların kovid-19 tedbirleri kapsamında dijital alanda ve evlerde devam edeceği belirtildi.

Aydın’da cadde ve bulvarlar Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 101. yıl dönümü ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bayraklarla süslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.