Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Maske takmayanlara ceza

ASAYİŞ 02.07.2020 - 16:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3418+ kez okundu.
 

Maske takmayanlara ceza

Yenipazar'da maske takmayan 9 kişiye ceza kesildi

Korona virüs önlemleri kapsamında birçok ilde maskesiz sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu illerden biri olan Aydın’ın Yenipazar ilçesine maskesiz sokağa çıkan 9 kişiye idari para cezası uygulandı. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Aydın’da ekipler kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlara maskesiz sokağa çıkmamaları yönünde sık sık uyarılarda bulunan ekipler Yenipazar’da 9 kişiye 900’er TL’den toplamda 8 bin 100 TL para cezası uyguladı.
Yenipazar'da maske takmayan 9 kişiye ceza kesildi

Korona virüs önlemleri kapsamında birçok ilde maskesiz sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu illerden biri olan Aydın’ın Yenipazar ilçesine maskesiz sokağa çıkan 9 kişiye idari para cezası uygulandı.

Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Aydın’da ekipler kontrol ve denetimlerini sürdürüyor. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlara maskesiz sokağa çıkmamaları yönünde sık sık uyarılarda bulunan ekipler Yenipazar’da 9 kişiye 900’er TL’den toplamda 8 bin 100 TL para cezası uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.