Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Marmara Depremi Didim’de unutulmadı

GÜNCEL 18.08.2017 - 12:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3557+ kez okundu.
 

Marmara Depremi Didim’de unutulmadı

17 Ağustos 1999 tarihindeki Marmara Depremi’nin 18. Yılında, Didim Arama Kurtarma Eğitim ve İtfaiyeciler Derneği, bir anma ve bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirdi.

AYDIN- Yalı Caddesi’ndeki etkinlikte, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi’nin katkılarıyla Didim Arama Kurtarma Eğitim ve İtfaiyeciler Derneği öncülüğündeki etkinlikte depremle ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu, 17 Ağustos Depremi’nde yaşanılanlar ve sonrasındaki olaylarla ilgili hazırlanan slayt gösterisi vatandaşlara izlettirildi. Dernek Başkanı Faruk Uludağlı, kısa süre önce Bodrum açıklarında gerçekleşen ve Didim’de de hissedilen deprem sonrasında artçıların halen sürdüğünü belirterek, konuyla ilgili uzman kişilerin açıklamalar yaptığını belirtti. Uludağlı, kendilerinin deprem konusunda halkı bilinçlendirmek, deprem esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler vermek amacıyla bilinçlendirme çalışması yaptıklarını söyledi. Yalı Caddesi’nde gezen vatandaşlar slayt gösterilerini izlerken, dernek görevlilerinden de bilgiler aldı.
17 Ağustos 1999 tarihindeki Marmara Depremi’nin 18. Yılında, Didim Arama Kurtarma Eğitim ve İtfaiyeciler Derneği, bir anma ve bilinçlendirme etkinliği gerçekleştirdi.

AYDIN- Yalı Caddesi’ndeki etkinlikte, Didim Kaymakamlığı ve Didim Belediyesi’nin katkılarıyla Didim Arama Kurtarma Eğitim ve İtfaiyeciler Derneği öncülüğündeki etkinlikte depremle ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu, 17 Ağustos Depremi’nde yaşanılanlar ve sonrasındaki olaylarla ilgili hazırlanan slayt gösterisi vatandaşlara izlettirildi.

Dernek Başkanı Faruk Uludağlı, kısa süre önce Bodrum açıklarında gerçekleşen ve Didim’de de hissedilen deprem sonrasında artçıların halen sürdüğünü belirterek, konuyla ilgili uzman kişilerin açıklamalar yaptığını belirtti. Uludağlı, kendilerinin deprem konusunda halkı bilinçlendirmek, deprem esnasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili bilgiler vermek amacıyla bilinçlendirme çalışması yaptıklarını söyledi.

Yalı Caddesi’nde gezen vatandaşlar slayt gösterilerini izlerken, dernek görevlilerinden de bilgiler aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.