Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Maren AŞ. Bayram öncesi “Gıda Paketi” dağıttı

EKONOMİ (AA) - Anadolu Ajansı | 15.07.2015 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4141+ kez okundu.
 

Maren AŞ. Bayram öncesi “Gıda Paketi” dağıttı

Aydın’da Jeotermal Enerji Sektöründe yatırımı olan, KİPAŞ Holding iştiraki Maren Enerji AŞ. Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine “Gıda Paketi” dağıttı.

Aydın’da Jeotermal Enerji Sektöründe yatırımı olan, KİPAŞ Holding iştiraki Maren Enerji AŞ. Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine “Gıda Paketi” dağıttı. Germencik İlçesi ve Mahallelerinde gıda paketi dağıtımı yapıldı. MANEVİ DUYGULARI HAD SAFHASINA GELDİĞİ BİR AYDIR Maren AŞ. Genel Müdürü Mehmet Şişman gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Ramazan ayı manevi duygularının had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir aydır. İnsanı ön planda tutan bir anlayışla insanlara arasındaki diyalogu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek, vatana millete faydalı olmak misyonumuz doğrultusunda her yıl ramazan ayında dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını arttırdığımız Gıda Paketlerimizi bu yılda ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Maren AŞ. olarak çevreye ve çevremize olabildiğince duyarlı bir firmayız. Çevremizde yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, yanında olmaya çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizin bir tanesi de! birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın, paylaşımın zirve yaptığı bu mübarek Ramazan ayında bizlerde bu bölgede faaliyet gösteren bir firma olarak, çevremizde yaşayan vatandaşlarımıza birer gıda paketi hazırladık. Sizlerinde şahit olduğunuz gibi Germencik belediyemiz ve mahalle muhtarlarımızdan gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarımızın isimlerini tespit ettik. 4 kişilik bir ekibimizle ve mahalle muhtarlarımızın refakatinde tespit ettiğimiz vatandaşlarımızın evlerine kadar götürüp paketlerimizi kendilerine teslim ettik. Bu vesileyle tüm halkımızın mübarek Ramazan bayramını kutlarım” dedi. 
Aydın’da Jeotermal Enerji Sektöründe yatırımı olan, KİPAŞ Holding iştiraki Maren Enerji AŞ. Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine “Gıda Paketi” dağıttı.

Aydın’da Jeotermal Enerji Sektöründe yatırımı olan, KİPAŞ Holding iştiraki Maren Enerji AŞ. Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine “Gıda Paketi” dağıttı.

Germencik İlçesi ve Mahallelerinde gıda paketi dağıtımı yapıldı.

MANEVİ DUYGULARI HAD SAFHASINA GELDİĞİ BİR AYDIR

Maren AŞ. Genel Müdürü Mehmet Şişman gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi, “Ramazan ayı manevi duygularının had safhada seyrettiği, yardımlaşmanın değerinin on kat daha arttığı bir aydır.

İnsanı ön planda tutan bir anlayışla insanlara arasındaki diyalogu güçlendirmek, toplumsal adalet ve barış ortamının oluşmasına katkıda bulunmak, hayırlı işler yapmak ve hayır işlerine yardım etmek, vatana millete faydalı olmak misyonumuz doğrultusunda her yıl ramazan ayında dağıttığımız ve her geçen yıl sayısını arttırdığımız Gıda Paketlerimizi bu yılda ihtiyacı olan ailelere kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyerek sözlerine şöyle devam etti.

“Maren AŞ. olarak çevreye ve çevremize olabildiğince duyarlı bir firmayız. Çevremizde yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk, yanında olmaya çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizin bir tanesi de! birlik ve beraberliğin, yardımlaşmanın, paylaşımın zirve yaptığı bu mübarek Ramazan ayında bizlerde bu bölgede faaliyet gösteren bir firma olarak, çevremizde yaşayan vatandaşlarımıza birer gıda paketi hazırladık. Sizlerinde şahit olduğunuz gibi Germencik belediyemiz ve mahalle muhtarlarımızdan gelir düzeyi düşük olan vatandaşlarımızın isimlerini tespit ettik. 4 kişilik bir ekibimizle ve mahalle muhtarlarımızın refakatinde tespit ettiğimiz vatandaşlarımızın evlerine kadar götürüp paketlerimizi kendilerine teslim ettik. Bu vesileyle tüm halkımızın mübarek Ramazan bayramını kutlarım” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.