Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Marangozun ölümü şüpheli bulundu

ASAYİŞ 20.01.2018 - 17:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4134+ kez okundu.
 

Marangozun ölümü şüpheli bulundu

İşleri kötü giden marangozun ölümlü kazası şüpheli bulundu.

AYDIN- Aydın’da gece yarısı meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazayı şüpheli bulan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazanın intihar olabileceği üzerinde durulduğu belirtildi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’da marangozluk yapan ve işleri kötü gittiği için daha önce intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Galip O. isimli şahıs, İmamköy yakınlarında tek taraflı kaza yapmış bir araçta cansız vaziyette bulundu. Tek taraflı kazayı intihar gibi değerlendiren polis ve jandarma ekipleri durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi. Yapılan soruşturmada şahsın bir süredir Aydın’da marangozluk yaptığı ve anlaşma yaptığı bir müteahhidin işlerini yarım bırakınca iş yerindeki makinelerin kaldırıldığı öğrenildi. İşleri kötü gidince tefeciden para aldığı da öğrenilen Galip O.’nun bir süredir bunalımda olduğu daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken şüpheli bulunan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
İşleri kötü giden marangozun ölümlü kazası şüpheli bulundu.

AYDIN- Aydın’da gece yarısı meydana gelen tek taraflı trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazayı şüpheli bulan Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili soruşturma başlatırken, kazanın intihar olabileceği üzerinde durulduğu belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın’da marangozluk yapan ve işleri kötü gittiği için daha önce intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Galip O. isimli şahıs, İmamköy yakınlarında tek taraflı kaza yapmış bir araçta cansız vaziyette bulundu. Tek taraflı kazayı intihar gibi değerlendiren polis ve jandarma ekipleri durumu Cumhuriyet Savcısı’na bildirdi.

Yapılan soruşturmada şahsın bir süredir Aydın’da marangozluk yaptığı ve anlaşma yaptığı bir müteahhidin işlerini yarım bırakınca iş yerindeki makinelerin kaldırıldığı öğrenildi. İşleri kötü gidince tefeciden para aldığı da öğrenilen Galip O.’nun bir süredir bunalımda olduğu daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın olay yerindeki incelemelerinin ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken şüpheli bulunan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.