Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Malatyalılar Derneği’nden Nazilli Belediyespor'a ziyaret

SPOR 03.11.2018 - 10:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2393+ kez okundu.
 

Malatyalılar Derneği’nden Nazilli Belediyespor'a ziyaret

Nazilli Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Öztunç ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediyespor’un gerçekleştirilen antrenmanını ziyaret etti.

AYDIN- Hafta sonu oynayacağı Şile Yıldızspor maçı hazırlıklarına, Esat Ergüler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile devam eden Siyah-Beyazlı ekibimizin antrenmanı sonunda teknik heyet ve futbolculara Nazilli Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Öztunç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından baklava ikramında bulunuldu. Ziraat Türkiye Kupası’nda Osmanlıspor karşısında alınan galibiyet için tebrik eden Dernek Başkanı Mesut Öztunç, hafta sonu oynanacak olan Şile Yıldızspor karşılaşmasında da başarılar diledi. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada tribündeki yerlerini alacağını belirten Başkan Öztunç, yaptığı açıklamasında, ‘’Dernek olarak yaşadığımız şehrin takımı Nazilli Belediyespor’u ziyaret ettik, onlara moral vermek istedik. Bizler Malatyalı olsak da yaşadığımız şehir Nazilli ve Nazilli Belediyespor, Nazilli’yi tüm Türkiye’ye tanıtan bir marka. Bizler teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz ve inşallah şehrimizin takımı Nazilli Belediyespor hak ettiği yerlere gelecek’’ dedi. Gerçekleştirilen ziyarete ev sahipliği yapan Kulüp Başkan Vekili Mehmet Demirel de Malatyalılar Dernek Başkanı Mesut Öztunç başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletirken hafta sonu oynanacak olan Şile Yıldızspor maçında hep birlikte takıma destek vererek 11. haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini belirtti.
Nazilli Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Öztunç ve yönetim kurulu üyeleri Nazilli Belediyespor’un gerçekleştirilen antrenmanını ziyaret etti.

AYDIN- Hafta sonu oynayacağı Şile Yıldızspor maçı hazırlıklarına, Esat Ergüler Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ile devam eden Siyah-Beyazlı ekibimizin antrenmanı sonunda teknik heyet ve futbolculara Nazilli Malatya Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Öztunç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından baklava ikramında bulunuldu.

Ziraat Türkiye Kupası’nda Osmanlıspor karşısında alınan galibiyet için tebrik eden Dernek Başkanı Mesut Öztunç, hafta sonu oynanacak olan Şile Yıldızspor karşılaşmasında da başarılar diledi. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada tribündeki yerlerini alacağını belirten Başkan Öztunç, yaptığı açıklamasında, ‘’Dernek olarak yaşadığımız şehrin takımı Nazilli Belediyespor’u ziyaret ettik, onlara moral vermek istedik. Bizler Malatyalı olsak da yaşadığımız şehir Nazilli ve Nazilli Belediyespor, Nazilli’yi tüm Türkiye’ye tanıtan bir marka. Bizler teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz ve inşallah şehrimizin takımı Nazilli Belediyespor hak ettiği yerlere gelecek’’ dedi.

Gerçekleştirilen ziyarete ev sahipliği yapan Kulüp Başkan Vekili Mehmet Demirel de Malatyalılar Dernek Başkanı Mesut Öztunç başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletirken hafta sonu oynanacak olan Şile Yıldızspor maçında hep birlikte takıma destek vererek 11. haftayı 3 puanla kapatmak istediklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.