Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Makamına devesiyle geldi

GÜNCEL 11.04.2019 - 18:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3151+ kez okundu.
 

Makamına devesiyle geldi

İncirliova’da develi devir teslim töreni. Yeni seçilen başkan, Belediye’deki makamına devesi ile geldi.

AYDIN  - Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde Millet İttifakı’nın adayı olarak girdiği seçimi kazanarak Belediye Başkanı seçilen Aytekin Kaya, belediyeye devesi ile gelerek başkanlık makamına oturdu. Belediye önünde sahibi için düzenlenen davullu zurnalı töreni ilgiyle izleyen Karabulut adlı deve törende ilgi odağı oldu. Ege’nin en önemli deve yetiştiricileri arasında yer alan ve yerel seçimlerde İncirliova’da Millet İttifakı’nın adayı olarak Belediye Başkanı seçilen, aynı zamanda Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu Başkanı olan Aytekin Kaya, makamına devesi ile geldi. Belediye önünde gerçekleştirilen törende, görevi devraldığı Cumhur İttifakı’nın adayı Gürşat Kale’ye çiçek ve şilt takdim eden yeni Başkan Aytekin Kaya, rozetini çıkarıp yakasına Türk Bayrağı taktığını belirterek, bugünden itibaren herkese eşit mesafede ve herkese hizmet etmekle yükümlü olduğunu söyledi. Belediye binası önünde İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve belediye çalışanları tarafından davul zurna ve Zeybek oyunları ile karşılanan Aytekin Kaya, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı görevi devraldığı Başkan Kale’ye teşekkür etti. Belediye’nin anahtarını ve mührünü Aytekin Kaya’ya teslim eden Başkan Kale, alnının akıyla görevi teslim etmenin onurunu yaşadığını söyledi. Yeni görevine başlayan Başkan Kaya ise, “İncirliova’da yaşayan 51 bin 500 vatandaşımızın hepsine kapımız açık. Hepsi ağabeyimiz, kardeşimizdir. İlçeyi hep birlikte yöneteceğiz. Hiç sıkıntı yok. Hizmet için varız" diyerek yeni görevine başladı.
İncirliova’da develi devir teslim töreni. Yeni seçilen başkan, Belediye’deki makamına devesi ile geldi.

AYDIN  - Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde Millet İttifakı’nın adayı olarak girdiği seçimi kazanarak Belediye Başkanı seçilen Aytekin Kaya, belediyeye devesi ile gelerek başkanlık makamına oturdu.

Belediye önünde sahibi için düzenlenen davullu zurnalı töreni ilgiyle izleyen Karabulut adlı deve törende ilgi odağı oldu.

Ege’nin en önemli deve yetiştiricileri arasında yer alan ve yerel seçimlerde İncirliova’da Millet İttifakı’nın adayı olarak Belediye Başkanı seçilen, aynı zamanda Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Federasyonu Başkanı olan Aytekin Kaya, makamına devesi ile geldi.

Belediye önünde gerçekleştirilen törende, görevi devraldığı Cumhur İttifakı’nın adayı Gürşat Kale’ye çiçek ve şilt takdim eden yeni Başkan Aytekin Kaya, rozetini çıkarıp yakasına Türk Bayrağı taktığını belirterek, bugünden itibaren herkese eşit mesafede ve herkese hizmet etmekle yükümlü olduğunu söyledi.

Belediye binası önünde İYİ Parti Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi ve belediye çalışanları tarafından davul zurna ve Zeybek oyunları ile karşılanan Aytekin Kaya, bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı görevi devraldığı Başkan Kale’ye teşekkür etti.

Belediye’nin anahtarını ve mührünü Aytekin Kaya’ya teslim eden Başkan Kale, alnının akıyla görevi teslim etmenin onurunu yaşadığını söyledi.

Yeni görevine başlayan Başkan Kaya ise, “İncirliova’da yaşayan 51 bin 500 vatandaşımızın hepsine kapımız açık. Hepsi ağabeyimiz, kardeşimizdir. İlçeyi hep birlikte yöneteceğiz. Hiç sıkıntı yok. Hizmet için varız" diyerek yeni görevine başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.