Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mahruki AKUT’u bıraktı

GÜNCEL 30.11.2016 - 11:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2659+ kez okundu.
 

Mahruki AKUT’u bıraktı

AKUT (Arama Kurtarma Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, AKUT Yönetim Kurulu’na ilettiği istifa dilekçesi ile hem derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığından hem de Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

AYDIN- Gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yeni görev bölümü yapıldığı ve bugüne kadar Genel Sekreterlik görevini sürdürmekte olan Saydun Gökşin Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu üyesi Ebru Atalay Alp Genel Sekreterlik, AKUT Kocaeli Ekip Lideri ve eğitmenimiz Recep Şalcı ise Yönetim Kurulu üyeliği görevine getirildiği açıklandı. Edinilen bilgiye göre, AKUT (Arama Kurtarma Derneği), 29.11.2016 tarihinde asil üyelerinin katılımı ile Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi. Açılış, Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nı takiben İl Dernekler Müdürlüğü tarafından iletilen bilgi neticesinde, derneğimizin bazı tüzük maddelerinde kanuni prosedüre uyumunun sağlanması amacı ile tüzük maddesi değişiklikleri görüşülmüş ve değişiklikler oy birliği ile kabul edildi. Derneğin tüzüğüne istinaden Yönetim Kurulu tarafından Ali Nasuh Mahruki’nin AKUT Onursal Başkanı olması önerisi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda katılan üyelerin oyları ile kabul edildi ve Genel Kurul toplantısı sona erdi. Gerek prensipli ve azimli yapısı gerekse vizyonu ile AKUT’un alanında dünya çapında tanınan ve takdir edilen bir STK olmasında büyük paya sahip olan Onursal Başkan Ali Nasuh Mahruki’ye, bugüne dek derneğe verdiği, karşılığı ödenemeyecek tüm emekleri için sonsuz teşekkür edildiği vurgulanarak, Yönetim Kurulu Başkanı Saydun Gökşin’e, Genel Sekreter Ebru Atalay Alp’e ve Yönetim Kurulu üyesi Recep Şalcı'ya yeni görevlerinde başarı dilendi.
AKUT (Arama Kurtarma Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nasuh Mahruki, AKUT Yönetim Kurulu’na ilettiği istifa dilekçesi ile hem derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığından hem de Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini bildirdi.

AYDIN- Gerçekleştirilen Yönetim Kurulu Toplantısı’nda yeni görev bölümü yapıldığı ve bugüne kadar Genel Sekreterlik görevini sürdürmekte olan Saydun Gökşin Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu üyesi Ebru Atalay Alp Genel Sekreterlik, AKUT Kocaeli Ekip Lideri ve eğitmenimiz Recep Şalcı ise Yönetim Kurulu üyeliği görevine getirildiği açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, AKUT (Arama Kurtarma Derneği), 29.11.2016 tarihinde asil üyelerinin katılımı ile Olağanüstü Genel Kurul toplantısı gerçekleştirdi.

Açılış, Yoklama, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nı takiben İl Dernekler Müdürlüğü tarafından iletilen bilgi neticesinde, derneğimizin bazı tüzük maddelerinde kanuni prosedüre uyumunun sağlanması amacı ile tüzük maddesi değişiklikleri görüşülmüş ve değişiklikler oy birliği ile kabul edildi.

Derneğin tüzüğüne istinaden Yönetim Kurulu tarafından Ali Nasuh Mahruki’nin AKUT Onursal Başkanı olması önerisi Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda katılan üyelerin oyları ile kabul edildi ve Genel Kurul toplantısı sona erdi.

Gerek prensipli ve azimli yapısı gerekse vizyonu ile AKUT’un alanında dünya çapında tanınan ve takdir edilen bir STK olmasında büyük paya sahip olan Onursal Başkan Ali Nasuh Mahruki’ye, bugüne dek derneğe verdiği, karşılığı ödenemeyecek tüm emekleri için sonsuz teşekkür edildiği vurgulanarak, Yönetim Kurulu Başkanı Saydun Gökşin’e, Genel Sekreter Ebru Atalay Alp’e ve Yönetim Kurulu üyesi Recep Şalcı'ya yeni görevlerinde başarı dilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.