Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mahir Özgür Damar İlkokulu Sportif Başarısını Kaymakam Yönden’le Paylaştı

EĞİTİM 07.01.2015 - 17:16, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 3912+ kez okundu.
 

Mahir Özgür Damar İlkokulu Sportif Başarısını Kaymakam Yönden’le Paylaştı

Söke’de yapılan Aydın İl geneli masa tenisi turnuvalarında dereceye giren Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri madalyalarıyla birlikte Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Söke’de yapılan Aydın İl geneli masa tenisi turnuvalarında dereceye giren ve miniklerde bir ikincilik ve bir de üçüncülük alan Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut ile Okul Müdürü Yaşar Yıldırım’da katılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut’u minikler başarılı oldukları için çok mutlu olduklarını ve daha çok başarı kazanmak için çaba harcayacaklarını belirttiler.İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut; eğitimde sportif çalışmaların öneminin büyük olduğunu bu yüzden de Didim ilçesinde sportif çalışmaların okullarda yaygınlaştırılacağını ve bu tür başarıların artık daim olacağını belirtti. Ziyarette çocukları sevinerek karşılayan Kaymakam İskender Yönden, çocukların gelişiminde bu tür sportif çalışmaların önemine değindi ve miniklerle beraber bu çalışmayı sürdüren öğretmenleri Hacı Bebek ile okul müdürü Yaşar Yıldırım’ı tebrik etti. Miniklere başarılarından dolayı hediyelerini takdim eden Kaymakam Yönden, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra heyeti uğurladı.
Söke’de yapılan Aydın İl geneli masa tenisi turnuvalarında dereceye giren Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri madalyalarıyla birlikte Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti.

Söke’de yapılan Aydın İl geneli masa tenisi turnuvalarında dereceye giren ve miniklerde bir ikincilik ve bir de üçüncülük alan Mahir Özgür Damar İlkokulu öğrencileri Didim Kaymakamı İskender Yönden’i makamında ziyaret etti. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut ile Okul Müdürü Yaşar Yıldırım’da katılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut’u minikler başarılı oldukları için çok mutlu olduklarını ve daha çok başarı kazanmak için çaba harcayacaklarını belirttiler.İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut; eğitimde sportif çalışmaların öneminin büyük olduğunu bu yüzden de Didim ilçesinde sportif çalışmaların okullarda yaygınlaştırılacağını ve bu tür başarıların artık daim olacağını belirtti.

Ziyarette çocukları sevinerek karşılayan Kaymakam İskender Yönden, çocukların gelişiminde bu tür sportif çalışmaların önemine değindi ve miniklerle beraber bu çalışmayı sürdüren öğretmenleri Hacı Bebek ile okul müdürü Yaşar Yıldırım’ı tebrik etti. Miniklere başarılarından dolayı hediyelerini takdim eden Kaymakam Yönden, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra heyeti uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.