Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mahalleyi dumana verdi

ASAYİŞ 29.05.2018 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4045+ kez okundu.
 

Mahalleyi dumana verdi

Ecza deposunda çıkan yangının dumanı mahalleyi etkiledi.

AYDIN- Aydın’da gece yarısı özel bir firmaya ait ecza deposunda yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangında ekipler zamanla yarıştı. Çok sayıda kişi yanan ilaçlardan çıkan dumandan dolayı zehirlenirken, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yangına oksijen tüpleri ile müdahale etti. Gece yarısı Efeler İlçe merkezi Girne Mahallesi’ndeki özel bir firmaya ait ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangında yoğun duman tüm mahalleyi sardı. Ecza deposunda bulunan çalışanlar ve itfaiye ekipleri yanan ilaçlardan çıkan aşırı dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken bölgeye sevk edilen çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı ve sağlıkçılar dumandan etkilenenlere ilk yardım uyguladı. Aşırı derece kimyasala maruz kalanlar ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın ecza deposunun bodrum katında başladığı belirtilirken, binada bulunan evcil hayvanları ve ilaçları kurtarmak için görevliler zamanla yarıştı. Meraklı vatandaşların akın ettiği yangın yerinde toplanan kalabalık zaman zaman çalışmaları güçleştirirken polis ekipleri çevre emniyetini almakta güçlük yaşadı. Yangından çevreye yayılan dumanın kimyasal ve oldukça zararlı olduğu yönünde uyarı yapıldıktan sonra bölgeden ayrılmayan vatandaşlar polis ekiplerince uzaklaştırıldı. Aydın İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Adanır, İtfaiye Müdürü Murat Aktaş ve vardiyada olmamasına rağmen itfaiye çavuş ve erleri de yangını söndürmek için göreve geldi. Adeta zamanla yarışan itfaiyeciler mahalledeki bir adanın tamamına inşa edilmiş olan koskoca binadaki yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılanların durumlarının iyi olduğu belirtilirken yangında maddi hasarın milyonlarla ifade edildiği belirtildi. Henüz sebebi belirlenemeyen yangınla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü belirtildi.
Ecza deposunda çıkan yangının dumanı mahalleyi etkiledi.

AYDIN- Aydın’da gece yarısı özel bir firmaya ait ecza deposunda yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangında ekipler zamanla yarıştı. Çok sayıda kişi yanan ilaçlardan çıkan dumandan dolayı zehirlenirken, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yangına oksijen tüpleri ile müdahale etti.

Gece yarısı Efeler İlçe merkezi Girne Mahallesi’ndeki özel bir firmaya ait ecza deposunda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede tüm binayı saran yangında yoğun duman tüm mahalleyi sardı. Ecza deposunda bulunan çalışanlar ve itfaiye ekipleri yanan ilaçlardan çıkan aşırı dumandan etkilendi. İtfaiye ekipleri bir yandan alevlere müdahale ederken bölgeye sevk edilen çok sayıda 112 Acil Servis Ambulansı ve sağlıkçılar dumandan etkilenenlere ilk yardım uyguladı. Aşırı derece kimyasala maruz kalanlar ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın ecza deposunun bodrum katında başladığı belirtilirken, binada bulunan evcil hayvanları ve ilaçları kurtarmak için görevliler zamanla yarıştı.

Meraklı vatandaşların akın ettiği yangın yerinde toplanan kalabalık zaman zaman çalışmaları güçleştirirken polis ekipleri çevre emniyetini almakta güçlük yaşadı. Yangından çevreye yayılan dumanın kimyasal ve oldukça zararlı olduğu yönünde uyarı yapıldıktan sonra bölgeden ayrılmayan vatandaşlar polis ekiplerince uzaklaştırıldı.

Aydın İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Adanır, İtfaiye Müdürü Murat Aktaş ve vardiyada olmamasına rağmen itfaiye çavuş ve erleri de yangını söndürmek için göreve geldi. Adeta zamanla yarışan itfaiyeciler mahalledeki bir adanın tamamına inşa edilmiş olan koskoca binadaki yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Dumandan etkilenerek hastaneye kaldırılanların durumlarının iyi olduğu belirtilirken yangında maddi hasarın milyonlarla ifade edildiği belirtildi.

Henüz sebebi belirlenemeyen yangınla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.