Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mahalleliler kavşağa trafik ışığı istiyor

YAŞAM 01.07.2020 - 12:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4200+ kez okundu.
 

Mahalleliler kavşağa trafik ışığı istiyor

Kavşağa mahalleliler sinyalizasyon yapılmasını istiyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Rıza Toprak Caddesi ile Namık Kemal Bulvarı’nın kesiştiği Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki kavşağa mahalleliler sinyalizasyon yapılmasını istiyor. Efeler’e bağlı İstiklal ve Adnan Menderes Mahallesi’nin ortasından geçen Aydın-Muğla kara yolu üzerindeki kavşağa, mahalleliler trafik ışığı yapılmasını istiyor. Çevresinde otel, hamam, özel lise, süpermarket gibi binalar bulunan ve araç geçişi bakımından en işlek noktalardan olan bölgede sinyalizasyon olmaması mahalleliyi tedirgin ediyor.             “Yayalar için büyük risk” Bahse konu kavşakta sürekli trafik kazalarının meydana geldiğini iddia eden mahalle sakinleri, “Çocuklarımızı bakkala ekmek almaya bile gönderemiyoruz. Bırakın çocukları büyükler olarak bizler bile karşıdan karşıya geçmeye korkuyoruz. Yaya geçidi var fakat buradan geçen araçlar çok hızlı geliyor. Sinyalizasyon da olmadığı için karşıya geçmek yayalar için büyük bir risk oluşturuyor” dedi.
Kavşağa mahalleliler sinyalizasyon yapılmasını istiyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Rıza Toprak Caddesi ile Namık Kemal Bulvarı’nın kesiştiği Aydın-Muğla Karayolu üzerindeki kavşağa mahalleliler sinyalizasyon yapılmasını istiyor.

Efeler’e bağlı İstiklal ve Adnan Menderes Mahallesi’nin ortasından geçen Aydın-Muğla kara yolu üzerindeki kavşağa, mahalleliler trafik ışığı yapılmasını istiyor. Çevresinde otel, hamam, özel lise, süpermarket gibi binalar bulunan ve araç geçişi bakımından en işlek noktalardan olan bölgede sinyalizasyon olmaması mahalleliyi tedirgin ediyor.

           

“Yayalar için büyük risk”

Bahse konu kavşakta sürekli trafik kazalarının meydana geldiğini iddia eden mahalle sakinleri, “Çocuklarımızı bakkala ekmek almaya bile gönderemiyoruz. Bırakın çocukları büyükler olarak bizler bile karşıdan karşıya geçmeye korkuyoruz. Yaya geçidi var fakat buradan geçen araçlar çok hızlı geliyor. Sinyalizasyon da olmadığı için karşıya geçmek yayalar için büyük bir risk oluşturuyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.