Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mahalleli istedi belediye yaptı

GÜNCEL 09.03.2018 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3915+ kez okundu.
 

Mahalleli istedi belediye yaptı

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nde bulunan Koyuncuoğlu Parkı’nda çeşitli düzenlemelerde bulunarak, parkı yeniledi.

AYDIN - Fatih Mahallesi halkının Koyuncuoğlu Parkı’na ilave oyuncaklar istemesi üzerine harekete geçen Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkı tamamen yeniledi. Koyuncuoğlu Parkı’na, 3’lü salıncak, kaydırak, tahterevalli, tırmanma, kuluçka salıncak ve yeni fitnes aletleri konuldu. Oyun alanında yapılan değişiklikler çocukların sevinmesine neden olurken ahşap bank, piknik masaları, çöp kovalarının konulması, kauçuk zeminin yenilenmesi parka görsel zenginlik kattı. Ayrıca parka girişler fiziksel engelli vatandaşların erişimine uygun olarak yenilendi. Biz istedik Mesut Başkan yaptı diyen Fatih Mahallesi sakinleri, “Belediyemizin mahallemize kazandırdığı hizmetlerden memnunuz. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşanmadan çözüme kavuşturuyorlar. Mahalle halkı olarak kısa sürede talebimizi yerine getiren başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler. Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan noktalarda bir taraftan yeni parklar oluştururken bir taraftan da mevcut parklarımızı bakımdan geçirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Yeşil alanlarla kente nefes aldırmak için bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Kentimize yeşil ve estetik bir görünüm kazandırmak birincil hedefimizden biridir. Bu hizmetlerimiz giderek artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fatih Mahallesi’nde bulunan Koyuncuoğlu Parkı’nda çeşitli düzenlemelerde bulunarak, parkı yeniledi.

AYDIN - Fatih Mahallesi halkının Koyuncuoğlu Parkı’na ilave oyuncaklar istemesi üzerine harekete geçen Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkı tamamen yeniledi. Koyuncuoğlu Parkı’na, 3’lü salıncak, kaydırak, tahterevalli, tırmanma, kuluçka salıncak ve yeni fitnes aletleri konuldu. Oyun alanında yapılan değişiklikler çocukların sevinmesine neden olurken ahşap bank, piknik masaları, çöp kovalarının konulması, kauçuk zeminin yenilenmesi parka görsel zenginlik kattı. Ayrıca parka girişler fiziksel engelli vatandaşların erişimine uygun olarak yenilendi.

Biz istedik Mesut Başkan yaptı diyen Fatih Mahallesi sakinleri, “Belediyemizin mahallemize kazandırdığı hizmetlerden memnunuz. Taleplerimizi ve sıkıntılarımızı istediğimiz anda iletebiliyoruz. Başkanımız ve ekibi de bu taleplerimizi hiçbir sorun yaşanmadan çözüme kavuşturuyorlar. Mahalle halkı olarak kısa sürede talebimizi yerine getiren başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Mahallelerimizde ihtiyaç duyulan noktalarda bir taraftan yeni parklar oluştururken bir taraftan da mevcut parklarımızı bakımdan geçirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz diyen Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, “Yeşil alanlarla kente nefes aldırmak için bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Kentimize yeşil ve estetik bir görünüm kazandırmak birincil hedefimizden biridir. Bu hizmetlerimiz giderek artarak devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.