Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mahalle sakinlerinden pankartlı teşekkür

GENEL 30.09.2015 - 04:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2823+ kez okundu.
 

Mahalle sakinlerinden pankartlı teşekkür

Adnan Menderes Mahallesi sakinleri mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi'ne astıkları pankartla teşekkür etti.

Adnan Menderes Mahallesi sakinleri adına her iki başkana da teşekkürlerini ileten Mahalle Muhtarı Bülent Çavdar, "Koçarlı Belediye Başkanımız Mutlu Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na mahallemize yapmış oldukları yol, kaldırım, kilit taş ve altyapı çalışmaları başta olmak üzere verilen tüm hizmetler için teşekkür ediyorum. Mahallerimizin sorunlarının çözümünde her iki başkanımızı da yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu. "Halkımızı memnun görmek bizleri mutlu ediyor" Başkan Mutlu Öztürk ise halkı memnun görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Her zaman hizmet için var olduklarını vurgulayan Başkan Öztürk, “Daha modern ve yaşanabilir bir Koçarlı için imkânlarımız dâhilinde elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza dair hemşerilerimize sözümüz var. Sözümüzü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Adnan Menderes Mahallesi'nde Arpacılar ve İlhanlı Caddeleri ile İlbay, Gülbay, Zeytin ve Nilüfer sokaklarda yaklaşık 13 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yaptık. Bazı sokaklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. ASKİ ekiplerimiz bizden önce buralarda altyapı çalışması yaptı. Yaptığımız çalışmalar biliyoruz asla yeterli değil. Özlem Başkanımızın da desteğiyle hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü biz her zaman şunu söyledik: Hizmet için varız, Koçarlı bizim sevdamız" dedi.
Adnan Menderes Mahallesi sakinleri mahallelerine yaptıkları hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Koçarlı Belediyesi'ne astıkları pankartla teşekkür etti.

Adnan Menderes Mahallesi sakinleri adına her iki başkana da teşekkürlerini ileten Mahalle Muhtarı Bülent Çavdar, "Koçarlı Belediye Başkanımız Mutlu Öztürk ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na mahallemize yapmış oldukları yol, kaldırım, kilit taş ve altyapı çalışmaları başta olmak üzere verilen tüm hizmetler için teşekkür ediyorum. Mahallerimizin sorunlarının çözümünde her iki başkanımızı da yanımızda görmek bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

"Halkımızı memnun görmek bizleri mutlu ediyor"

Başkan Mutlu Öztürk ise halkı memnun görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Her zaman hizmet için var olduklarını vurgulayan Başkan Öztürk, “Daha modern ve yaşanabilir bir Koçarlı için imkânlarımız dâhilinde elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza dair hemşerilerimize sözümüz var. Sözümüzü yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Adnan Menderes Mahallesi'nde Arpacılar ve İlhanlı Caddeleri ile İlbay, Gülbay, Zeytin ve Nilüfer sokaklarda yaklaşık 13 bin metrekare kilit parke taşı döşemesi yaptık. Bazı sokaklarımızda çalışmalarımız devam ediyor. ASKİ ekiplerimiz bizden önce buralarda altyapı çalışması yaptı. Yaptığımız çalışmalar biliyoruz asla yeterli değil. Özlem Başkanımızın da desteğiyle hizmetlerimiz artarak devam edecek. Çünkü biz her zaman şunu söyledik: Hizmet için varız, Koçarlı bizim sevdamız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.