Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mahalle muhtarı çocukların yüzünü güldürdü

GENEL 22.04.2019 - 10:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3416+ kez okundu.
 

Mahalle muhtarı çocukların yüzünü güldürdü

Didim Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık, geleneği bozmayarak yine çocuklara uçurtma dağıtıp sevinçlerine ortak oldu.

AYDIN- Aydın'ın Didim İlçesi'nde 35 yıl Hisar Mahalle Muhtarlığı görevini yaparak, herkesin gönlünde taht kuran Muhtar Bahri Aşık, mahallesinde bulunan çocuklara uçurtma dağıtarak, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincine ortak oldu. Mahalle halkının 8 dönem muhtarlık görevine layık gördüğü Muhtar Aşık, 500 uçurtma alarak, çocuklara tek tek dağıttı. Her yıl mahallesinde bulunan çocuklara uçurtma dağıttığını belirten Muhtar Bahri Aşık, çocukları mutlu etmenin kendisini de mutlu ettiğini ifade ederek, "Ben bu mahallede 35 yılın üzerinde muhtarlık görevini yürütüyorum. Çocukları ve öğrencileri çok seviyorum. Bunu tüm mahalle halkı bilir. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar benden her yıl uçurtma almaya alıştıklarını için ben de onları kırmayarak, onları memnun ediyorum. Hem kendim, hem de çocuklar mutlu oluyor. Bu vesileyle bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyorum" dedi. Haber: Yasin Şentürk
Didim Hisar Mahallesi Muhtarı Bahri Aşık, geleneği bozmayarak yine çocuklara uçurtma dağıtıp sevinçlerine ortak oldu.

AYDIN- Aydın'ın Didim İlçesi'nde 35 yıl Hisar Mahalle Muhtarlığı görevini yaparak, herkesin gönlünde taht kuran Muhtar Bahri Aşık, mahallesinde bulunan çocuklara uçurtma dağıtarak, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sevincine ortak oldu.

Mahalle halkının 8 dönem muhtarlık görevine layık gördüğü Muhtar Aşık, 500 uçurtma alarak, çocuklara tek tek dağıttı. Her yıl mahallesinde bulunan çocuklara uçurtma dağıttığını belirten Muhtar Bahri Aşık, çocukları mutlu etmenin kendisini de mutlu ettiğini ifade ederek, "Ben bu mahallede 35 yılın üzerinde muhtarlık görevini yürütüyorum. Çocukları ve öğrencileri çok seviyorum. Bunu tüm mahalle halkı bilir. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlar benden her yıl uçurtma almaya alıştıklarını için ben de onları kırmayarak, onları memnun ediyorum. Hem kendim, hem de çocuklar mutlu oluyor. Bu vesileyle bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutluyorum" dedi.

Haber: Yasin Şentürk

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.