Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Mağduriyetiler sona eriyor

TEKNOLOJİ 15.09.2015 - 10:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2642+ kez okundu.
 

Mağduriyetiler sona eriyor

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen’in girişimleri sonucu eğitim durumu tayini yaptırmayanların yaşadığı mağduriyetin sona erdiğini belirtti.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada; “Başbakanlık Genelgesi ile durdurulan eğitim durumu mazeret tayini yaptıramayan çalışanlarımızın mağduriyeti gideriliyor. Genel Başkanımız Metin Memiş’in Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda eğitim durumu tayini isteyen ancak genelge ile durdurulan tayinlerin bu hafta içinde giderileceği belirtildi. Genel Başkanımız Metin Memiş, okulların başlamasına kısa bir süre kalması nedeniyle durumun aciliyetini Bakanlık yetkililerini anlattıklarını ifade ederek, bu durumdan mağdur olanların mağduriyetlerinin Başbakanlık onayı ile giderileceğini ifade etti. 31 Ağustos 2015 tarihinde yayınlanan genelgede ‘Kamu hizmetlerinde aksamaya meydan verilmemesi amacıyla ivedi ve zorunlu hallerde yukarda belirtilen istisnalar dışında yapılacak atamalar için Başbakanlıktan izin alınacaktır’ ifadesine yer verilmişti” diye konuştu.  
Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen’in girişimleri sonucu eğitim durumu tayini yaptırmayanların yaşadığı mağduriyetin sona erdiğini belirtti.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Baki Karaer, yaptığı açıklamada; “Başbakanlık Genelgesi ile durdurulan eğitim durumu mazeret tayini yaptıramayan çalışanlarımızın mağduriyeti gideriliyor. Genel Başkanımız Metin Memiş’in Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile yaptığı görüşmeler sonucunda eğitim durumu tayini isteyen ancak genelge ile durdurulan tayinlerin bu hafta içinde giderileceği belirtildi.

Genel Başkanımız Metin Memiş, okulların başlamasına kısa bir süre kalması nedeniyle durumun aciliyetini Bakanlık yetkililerini anlattıklarını ifade ederek, bu durumdan mağdur olanların mağduriyetlerinin Başbakanlık onayı ile giderileceğini ifade etti. 31 Ağustos 2015 tarihinde yayınlanan genelgede ‘Kamu hizmetlerinde aksamaya meydan verilmemesi amacıyla ivedi ve zorunlu hallerde yukarda belirtilen istisnalar dışında yapılacak atamalar için Başbakanlıktan izin alınacaktır’ ifadesine yer verilmişti” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.