Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Mağdur öğrencinin sorunu çözüldü

EĞİTİM 29.07.2019 - 15:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3388+ kez okundu.
 

Mağdur öğrencinin sorunu çözüldü

Milletvekili Mustafa Savaş, “ÖYSM ile görüşerek sorunu çözdük” dedi.

AYDIN - Aydın'da özel bir okuldan birincilikle mezun olan Hatice Nesibe Güler'in okul birincisi olmasına rağmen, okul birinciliği okul yönetimi tarafından sisteme geç girildiği için, hayallerindeki Tıp Fakültesi tercihini okul birincisi olarak yapamamasından kaynaklanan mağduriyet, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın da araya girmesiyle birlikte ortadan kaldırıldı. Yaşanan teknik sorundan kaynaklanabilecek mağduriyeti gidermek için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ile görüşme gerçekleştiren Mustafa Savaş, Hatice Nesibe Güler'in mağduriyetinin giderildiğini, okul birincisi olarak mezuniyet derecesinin sisteme işlenmesiyle birlikte Hatice Nesibe Güler'in hayallerindeki Tıp Fakültesi tercihini okul birincisi olarak sorunsuz şekilde yapabileceğini söyledi.  Mustafa Savaş yaptığı açıklamada, "Yaşanan teknik sorunların gençlerimizin hayatını olumsuz etkilemesini bizler de istemiyoruz. Bu sorun bizlere intikal ettiği andan itibaren hemen ilgili mercilerle görüşme gerçekleştirerek sorunu çözdük. Çok şükür sorun tamamen ortadan kalktı. Hatice okul birincisi olarak tıp fakültesi tercihini yapabilecek. Hatice kızımıza ve ailesine hayırlı olsun diyorum" şeklinde açıklama yaptı. Kızının sorunun çözülmesi ile günlerdir yaşadıkları kabusun sona erdiğini belirten Hatice Nesibe Güler’in annesi Meral Güler, sorunları ile ilgilenen Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a ve Metin Yavuz’a teşekkür etti.
Milletvekili Mustafa Savaş, “ÖYSM ile görüşerek sorunu çözdük” dedi.

AYDIN - Aydın'da özel bir okuldan birincilikle mezun olan Hatice Nesibe Güler'in okul birincisi olmasına rağmen, okul birinciliği okul yönetimi tarafından sisteme geç girildiği için, hayallerindeki Tıp Fakültesi tercihini okul birincisi olarak yapamamasından kaynaklanan mağduriyet, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş'ın da araya girmesiyle birlikte ortadan kaldırıldı.

Yaşanan teknik sorundan kaynaklanabilecek mağduriyeti gidermek için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün ile görüşme gerçekleştiren Mustafa Savaş, Hatice Nesibe Güler'in mağduriyetinin giderildiğini, okul birincisi olarak mezuniyet derecesinin sisteme işlenmesiyle birlikte Hatice Nesibe Güler'in hayallerindeki Tıp Fakültesi tercihini okul birincisi olarak sorunsuz şekilde yapabileceğini söyledi.

 Mustafa Savaş yaptığı açıklamada, "Yaşanan teknik sorunların gençlerimizin hayatını olumsuz etkilemesini bizler de istemiyoruz. Bu sorun bizlere intikal ettiği andan itibaren hemen ilgili mercilerle görüşme gerçekleştirerek sorunu çözdük. Çok şükür sorun tamamen ortadan kalktı. Hatice okul birincisi olarak tıp fakültesi tercihini yapabilecek. Hatice kızımıza ve ailesine hayırlı olsun diyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Kızının sorunun çözülmesi ile günlerdir yaşadıkları kabusun sona erdiğini belirten Hatice Nesibe Güler’in annesi Meral Güler, sorunları ile ilgilenen Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a ve Metin Yavuz’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.