Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Maganda silahıyla yakalandı

ASAYİŞ 16.01.2019 - 18:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2611+ kez okundu.
 

Maganda silahıyla yakalandı

Didim’de havaya ateş açan magandanın, polis ekiplerinin çalışması sonucu suç aletiyle beraber yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 polis imdat hattına, 14.01.2019 günü silah seslerinin geldiğine dair yapılan ihbar sebebiyle polis ekiplerince yapılan çalışmada, G. M. T. isimli şahsın üzerinden bir adet Walter marka 9 mm tabanca ve tabancaya ait bir adet boş şarjör ele geçirildi. G. M. T. isimli şahsa “Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 SKM” suçlarından işlem başlatıldı.
Didim’de havaya ateş açan magandanın, polis ekiplerinin çalışması sonucu suç aletiyle beraber yakalandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 polis imdat hattına, 14.01.2019 günü silah seslerinin geldiğine dair yapılan ihbar sebebiyle polis ekiplerince yapılan çalışmada, G. M. T. isimli şahsın üzerinden bir adet Walter marka 9 mm tabanca ve tabancaya ait bir adet boş şarjör ele geçirildi.

G. M. T. isimli şahsa “Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 SKM” suçlarından işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.