Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Madran Dağı’nın çocukları Atasporu okçuluğa merak sardı

SPOR 16.01.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3780+ kez okundu.
 

Madran Dağı’nın çocukları Atasporu okçuluğa merak sardı

Aydın Gençlik ve Spor Hizmetleri Bozdoğan İlçe’sinde okçuluk kursu açtı.

AYDIN- Oldukça yoğun ilgi gören kurslarda Madran Dağı’nın çocukları insanlık tarihi kadar eski ata sporu okçuluğu öğrenmeye başladı. Bozdoğan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ahmet Keskin, Bozdoğan’ın önemli bir hayalini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Okçuluk insanlık tarihi kadar eski bir ata sporumuz. Okçuluğu gençlere sevdirmek ve geleceğin şampiyon okçularının Aydın’dan yetişmesi için Bozdoğan Gençlik Spor Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı tamamlayıp kurslarımıza başladık. Gençlerimiz çok meraklı. Bu bizim için çok önemsediğimiz bir hayaldi. Hayalimizin gerçekleşmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. “Sporla yaşa kötü alışkanlıklardan uzak dur” Toplumun ve gençliğin en büyük sorun ve sıkıntıları arasında yer alan kötü alışkanlıklardan kurtulabilmesi için yediden yetmişe herkesi spor yapmaya davet eden Bozdoğan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ahmet Keskin, “Spor yapan ve spor yapmayı alışkanlık haline getiren kişiler sağlıklı kaldıkları gibi kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Herkesin kendine uygun yapabileceği bir spor vardır. Bu nedenle özellikle ailelerin çocuklarını spora yönlendirmesini ısrarla tavsiye ediyoruz. Bazı aileler sporun okul derslerine engel olabileceği endişesini taşıyor. Şu unutulmamalıdır ki, spor yapan gençler derslerinde de daha başarılı oluyor” diye konuştu.
Aydın Gençlik ve Spor Hizmetleri Bozdoğan İlçe’sinde okçuluk kursu açtı.

AYDIN- Oldukça yoğun ilgi gören kurslarda Madran Dağı’nın çocukları insanlık tarihi kadar eski ata sporu okçuluğu öğrenmeye başladı.

Bozdoğan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ahmet Keskin, Bozdoğan’ın önemli bir hayalini gerçekleştirdiklerini belirterek, “Okçuluk insanlık tarihi kadar eski bir ata sporumuz. Okçuluğu gençlere sevdirmek ve geleceğin şampiyon okçularının Aydın’dan yetişmesi için Bozdoğan Gençlik Spor Müdürlüğü olarak çalışmalarımızı tamamlayıp kurslarımıza başladık. Gençlerimiz çok meraklı. Bu bizim için çok önemsediğimiz bir hayaldi. Hayalimizin gerçekleşmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Sporla yaşa kötü alışkanlıklardan uzak dur”

Toplumun ve gençliğin en büyük sorun ve sıkıntıları arasında yer alan kötü alışkanlıklardan kurtulabilmesi için yediden yetmişe herkesi spor yapmaya davet eden Bozdoğan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Ahmet Keskin, “Spor yapan ve spor yapmayı alışkanlık haline getiren kişiler sağlıklı kaldıkları gibi kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Herkesin kendine uygun yapabileceği bir spor vardır. Bu nedenle özellikle ailelerin çocuklarını spora yönlendirmesini ısrarla tavsiye ediyoruz. Bazı aileler sporun okul derslerine engel olabileceği endişesini taşıyor. Şu unutulmamalıdır ki, spor yapan gençler derslerinde de daha başarılı oluyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.