Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Madencilik Şurası Hazırlık Çalıştayı gerçekleştirildi

EKONOMİ 21.11.2019 - 12:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2430+ kez okundu.
 

Madencilik Şurası Hazırlık Çalıştayı gerçekleştirildi

2020 yılında yapılması planlanan Madencilik Şûrası Hazırlık Çalıştayı’nın Ankara’da gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Sanayi Odası (AYSO)’nun kendi sitesinden yaptığı açıklamaya göre, Hazırlık Çalıştayı, madencilik sektörünün bağlı olduğu T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı, kamu kurumlarının genel müdürleri, STK Başkanları ve Maden profesyonellerinin katılımı ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Çalıştaya, AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Kaltun Madencilik A.Ş. Üretim Müdürü Özcan İlter ve Maden Hakları Şefi Nusret Erden katıldı.
2020 yılında yapılması planlanan Madencilik Şûrası Hazırlık Çalıştayı’nın Ankara’da gerçekleştirildiği bildirildi.

AYDIN- Aydın Sanayi Odası (AYSO)’nun kendi sitesinden yaptığı açıklamaya göre, Hazırlık Çalıştayı, madencilik sektörünün bağlı olduğu T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı, kamu kurumlarının genel müdürleri, STK Başkanları ve Maden profesyonellerinin katılımı ile Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü’nde gerçekleşti.

Çalıştaya, AYSO Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Kaltun Madencilik A.Ş. Üretim Müdürü Özcan İlter ve Maden Hakları Şefi Nusret Erden katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.