Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Maden ocağı bir can aldı

ASAYİŞ 28.07.2018 - 10:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2997+ kez okundu.
 

Maden ocağı bir can aldı

Aydın'da maden ocağında meydana gelen iş kazasında 1 kişi öldü.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren maden ocağında meydana gelen iş kazası sonucunda bir işçi hayatını kaybetti. Olay, Sıralılar Mahallesi’ndeki bir maden ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kömür çıkartılan maden ocağında dinamitçi olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Harun Demirci, maden ocağında meydana gelen iş kazasında ağır yaralandı. Diğer işçiler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirci, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın'da maden ocağında meydana gelen iş kazasında 1 kişi öldü.

AYDIN- Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyet gösteren maden ocağında meydana gelen iş kazası sonucunda bir işçi hayatını kaybetti.

Olay, Sıralılar Mahallesi’ndeki bir maden ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kömür çıkartılan maden ocağında dinamitçi olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Harun Demirci, maden ocağında meydana gelen iş kazasında ağır yaralandı. Diğer işçiler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Demirci, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.