Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Madde bağımlılığı semineri gerçekleşti

GÜNCEL 07.03.2018 - 09:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3525+ kez okundu.
 

Madde bağımlılığı semineri gerçekleşti

Efeler Belediyesi ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde ‘Madde, Teknoloji Bağımlılığı ile Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddet’ konulu seminer düzenlendi.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere; Efeler Belediye Başkan Vekili Sıdıka Fahlioğulları, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Alpdoğan, Efeler Belediye Meclis Üyeleri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı. Sigara, uyuşturucu gibi her türlü madde bağımlılığının ele alındığı seminerde, oynadıkları sanal oyunlarla çocukların ölümüyle sonuçlanabilen teknoloji bağımlılığı hakkında da katılımcılara bilgiler verildi. Seminerin ikinci bölümünde ise, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet konusuna dikkat çekildi. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın şehir dışında olması sebebiyle seminere katılamadığını aktaran Efeler Belediye Başkan Vekili Sıdıka Fahlioğulları şöyle konuştu: “Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’ın sizlere selam ve sevgilerini getirdim. Arkadaşlarımıza verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum. Ülkemizde kadınlara yapılan şiddetin, istismarın sona ermesini, ülkemizde bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Kadının değerinin bilinmesi dileğiyle biz kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de şimdiden kutluyorum. Dik duralım, güçlü olalım, çünkü biz kadınlar çok değerliyiz.”
Efeler Belediyesi ve Aydın İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde ‘Madde, Teknoloji Bağımlılığı ile Kadına Yönelik ve Aile İçi Şiddet’ konulu seminer düzenlendi.

AYDIN- Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi’nde gerçekleşen seminere; Efeler Belediye Başkan Vekili Sıdıka Fahlioğulları, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Belgin Alpdoğan, Efeler Belediye Meclis Üyeleri, birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Sigara, uyuşturucu gibi her türlü madde bağımlılığının ele alındığı seminerde, oynadıkları sanal oyunlarla çocukların ölümüyle sonuçlanabilen teknoloji bağımlılığı hakkında da katılımcılara bilgiler verildi. Seminerin ikinci bölümünde ise, Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet konusuna dikkat çekildi.

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın şehir dışında olması sebebiyle seminere katılamadığını aktaran Efeler Belediye Başkan Vekili Sıdıka Fahlioğulları şöyle konuştu:

“Efeler Belediye Başkanımız Sayın Mesut Özakcan’ın sizlere selam ve sevgilerini getirdim. Arkadaşlarımıza verdikleri bilgiler için teşekkür ediyorum. Ülkemizde kadınlara yapılan şiddetin, istismarın sona ermesini, ülkemizde bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Kadının değerinin bilinmesi dileğiyle biz kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de şimdiden kutluyorum. Dik duralım, güçlü olalım, çünkü biz kadınlar çok değerliyiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.