Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Madde bağımlılığı eğitimleri devam ediyor

SAĞLIK 26.07.2017 - 11:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3555+ kez okundu.
 

Madde bağımlılığı eğitimleri devam ediyor

Aydın’da ‘Bir kereden çok şey olur’ sloganı ile başlayan madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı konularında eğitimler devam ediyor.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Aydın gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde kurs gören 51 voleybol sporcusuna madde ve teknoloji bağımlılığı hakkında eğitim verildi. Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Yeşilay Formatörü Cana Dede ve Yeşilay Formatörü Gamze Öztürk tarafından Yeşilay Derneği’nin geliştirdiği Türkiye Bağımlıkla Mücadele Programı (TBM) içinde bulunan modüllerden Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı üniteleri hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı. Aynı program kapsamında il yetişkin temsilcisi Aynur Kurtay ile birlikte Aydın Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri tarafından komite çalışmaları ve Çocuk Hakları Sözleşmesi maddeleri konusunda tanıtım yapıldı. ‘Bir kereden çok şey olur’ sloganı ile başlayan madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı eğitimi ile kamu kurumları arasındaki iş birliği arttırılarak madde kullanımı ve bağımlılık olgusunun Aydın ilinde farkındalık oluşturularak madde kullanımın en aza indirilmesi ve bilinçli fertler yetiştirilmesi amaçlanıyor.
Aydın’da ‘Bir kereden çok şey olur’ sloganı ile başlayan madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı konularında eğitimler devam ediyor.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Aydın gençlik Spor İl Müdürlüğü’nde kurs gören 51 voleybol sporcusuna madde ve teknoloji bağımlılığı hakkında eğitim verildi.

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli Yeşilay Formatörü Cana Dede ve Yeşilay Formatörü Gamze Öztürk tarafından Yeşilay Derneği’nin geliştirdiği Türkiye Bağımlıkla Mücadele Programı (TBM) içinde bulunan modüllerden Madde Bağımlılığı ve Teknoloji Bağımlılığı üniteleri hakkında bilgilendirme eğitimi yapıldı. Aynı program kapsamında il yetişkin temsilcisi Aynur Kurtay ile birlikte Aydın Çocuk Hakları İl Çocuk Komitesi üyeleri tarafından komite çalışmaları ve Çocuk Hakları Sözleşmesi maddeleri konusunda tanıtım yapıldı.

‘Bir kereden çok şey olur’ sloganı ile başlayan madde bağımlılığı ve teknoloji bağımlılığı eğitimi ile kamu kurumları arasındaki iş birliği arttırılarak madde kullanımı ve bağımlılık olgusunun Aydın ilinde farkındalık oluşturularak madde kullanımın en aza indirilmesi ve bilinçli fertler yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.