Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Madalya yağmuru

SPOR 15.11.2017 - 15:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2176+ kez okundu.
 

Madalya yağmuru

Aydınlı atıcılık sporcularının, Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda ortaya koydukları performansla Aydın’a madalya yağdırdıkları bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası 08-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen müsabakalar ile tamamlandı. Türkiye geneli 36 il, 86 kulüpten 451 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonaya Aydın’ı temsilen Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden 18 sporcu katıldı. Aydınlı 18 sporcudan 15’i kategorilerinde ilk 15’e girerek Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu. Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu Yıldız erkekler kategorisinde başarılı atışlarıyla altın madalyanın sahibi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Tüfek Takımı oldu. Takım sporcuları rakiplerine karşı büyük üstünlük kurarak Türkiye Şampiyonluğu elde edilip ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Atıcılık Takımı 1 şampiyonluk, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük kupası kazandı. Yusuf Melik Kızıloğlu, Şeref Can Elmas ve Burak Taş’tan oluşan Yıldız Erkek Tüfek Takımı Türkiye 1’incisi, Hamitcan Kulak, Muhammed Sinan Güler ve Ahmet Aktaş’tan oluşan Genç Erkek Tüfek Takımı Türkiye 3’üncüsü, Gökçe Simge Arslan, Göksu Özge Arslan ve Eda Kılınç’tan oluşan Genç Bayan Tüfek Takımı Türkiye 4’üncüsü oldu. Bireyselde Minik Erkekler Tabanca Kategorisinde Yiğit Kağan Uçar Türkiye 4.’sü ve Genç Erkek Tabanca Kategorisinde Tahsin Gültepe Türkiye 4.’sü olarak Aydın’ı en iyi şekilde temsil ettiler.
Aydınlı atıcılık sporcularının, Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda ortaya koydukları performansla Aydın’a madalya yağdırdıkları bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası 08-12 Kasım 2017 tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen müsabakalar ile tamamlandı.

Türkiye geneli 36 il, 86 kulüpten 451 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonaya Aydın’ı temsilen Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü’nden 18 sporcu katıldı. Aydınlı 18 sporcudan 15’i kategorilerinde ilk 15’e girerek Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’na damga vurdu.

Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonu

Yıldız erkekler kategorisinde başarılı atışlarıyla altın madalyanın sahibi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Erkek Tüfek Takımı oldu. Takım sporcuları rakiplerine karşı büyük üstünlük kurarak Türkiye Şampiyonluğu elde edilip ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Atıcılık Takımı 1 şampiyonluk, 1 üçüncülük ve 1 dördüncülük kupası kazandı.

Yusuf Melik Kızıloğlu, Şeref Can Elmas ve Burak Taş’tan oluşan Yıldız Erkek Tüfek Takımı Türkiye 1’incisi, Hamitcan Kulak, Muhammed Sinan Güler ve Ahmet Aktaş’tan oluşan Genç Erkek Tüfek Takımı Türkiye 3’üncüsü, Gökçe Simge Arslan, Göksu Özge Arslan ve Eda Kılınç’tan oluşan Genç Bayan Tüfek Takımı Türkiye 4’üncüsü oldu.

Bireyselde Minik Erkekler Tabanca Kategorisinde Yiğit Kağan Uçar Türkiye 4.’sü ve Genç Erkek Tabanca Kategorisinde Tahsin Gültepe Türkiye 4.’sü olarak Aydın’ı en iyi şekilde temsil ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.