Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Maçlar öncesinde Fenerbahçede kriz

SPOR 15.09.2015 - 15:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3491+ kez okundu.
 

Maçlar öncesinde Fenerbahçede kriz

Fenerbahçe'ye çifte şok

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 17 Eylül Perşembe günü Norveç'in Molde takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Kasımpaşa maçında ilk 11'de görev yapan oyuncuların dinlenmeye yönelik aktif çalışmalar yaptığı, diğer oyuncuların ise pas ve pres çalışmasının ardından idmanı çift kale maçla tamamladığı kaydedildi. Sakatlıkları devam eden Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba'nın yanı sıra sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden Luis Nani ile sağ kasığında ağrı bulunan Josef de Souza'nın idmana katılmadığı belirtildi. Sarı-lacivertliler, Molde maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Sakatların durumu Fenerbahçe'de sakat futbolcular hakkında kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, bilgi verdi. Kunduracıoğlu, Alves'in Molde karşısında oynayabileceğini, Nani ve De Souza'nın ise yenileme çalışmalarıyla maça hazır olacağını açıkladı. Sarı-lacivertli takımın doktoru Portekizli stoper Alves'de herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, "Alves milli takımdan bazı problemlerle gelmişti. Ön adalesinde zorlanması vardı. İyi bir şekilde gitti ama tekrar sakatlanıp geri geldi. Fakat şu an iyi durumda ve bu şekilde devam ettiği sürece teknik ekip de uygun görürse maçta takımdaki yerini alabilecektir" dedi. Kasımpaşa maçı sonrası Nani ve De Souza'nın ağrılarının olduğunu belirten Kunduracıoğlu, "Onları da yoğun bir şekilde özel programa aldık ve rejenerasyon antrenmanlarıyla maça hazırlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. "Kjaer'i Bursaspor maçına hazırlıyoruz" Kunduracıoğlu, Danimarkalı Stoper Kjaer'i Spor Toto Süper Lig'de 20 Eylül'de oynanacak Bursaspor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti. Kjaer'in tedavi sürecinin de beklenenden iyi gittiğini anlatan Kunduracıoğlu, "Kjaer'i Bursaspor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlarsa ve herhangi bir problem görmezsek hafta sonu oynayacağımız lig maçında teknik ekibin vereceği karar ile takımdaki yerini alacaktır. Ancak bu süreçte herhangi bir sıkıntı olur ise tedavisine devam edilecek" ifadelerini kullandı. Kunduracıoğlu, Ba ve Diego'nun iyileşme sürecinin ise biraz zaman alacağını sözlerine ekledi.
Fenerbahçe'ye çifte şok

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 17 Eylül Perşembe günü Norveç'in Molde takımıyla yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanda, Kasımpaşa maçında ilk 11'de görev yapan oyuncuların dinlenmeye yönelik aktif çalışmalar yaptığı, diğer oyuncuların ise pas ve pres çalışmasının ardından idmanı çift kale maçla tamamladığı kaydedildi.

Sakatlıkları devam eden Simon Kjaer ve Abdoulaye Ba'nın yanı sıra sağ üst ön adalesinde ağrı hisseden Luis Nani ile sağ kasığında ağrı bulunan Josef de Souza'nın idmana katılmadığı belirtildi.

Sarı-lacivertliler, Molde maçının hazırlıklarını yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Sakatların durumu

Fenerbahçe'de sakat futbolcular hakkında kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, bilgi verdi.

Kunduracıoğlu, Alves'in Molde karşısında oynayabileceğini, Nani ve De Souza'nın ise yenileme çalışmalarıyla maça hazır olacağını açıkladı.

Sarı-lacivertli takımın doktoru Portekizli stoper Alves'de herhangi bir sıkıntı olmadığını ifade ederek, "Alves milli takımdan bazı problemlerle gelmişti. Ön adalesinde zorlanması vardı. İyi bir şekilde gitti ama tekrar sakatlanıp geri geldi. Fakat şu an iyi durumda ve bu şekilde devam ettiği sürece teknik ekip de uygun görürse maçta takımdaki yerini alabilecektir" dedi.

Kasımpaşa maçı sonrası Nani ve De Souza'nın ağrılarının olduğunu belirten Kunduracıoğlu, "Onları da yoğun bir şekilde özel programa aldık ve rejenerasyon antrenmanlarıyla maça hazırlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

"Kjaer'i Bursaspor maçına hazırlıyoruz"

Kunduracıoğlu, Danimarkalı Stoper Kjaer'i Spor Toto Süper Lig'de 20 Eylül'de oynanacak Bursaspor maçına yetiştirmeye çalıştıklarını belirtti.

Kjaer'in tedavi sürecinin de beklenenden iyi gittiğini anlatan Kunduracıoğlu, "Kjaer'i Bursaspor maçına hazırlamaya çalışıyoruz. Cuma günü takımla birlikte çalışmalara başlarsa ve herhangi bir problem görmezsek hafta sonu oynayacağımız lig maçında teknik ekibin vereceği karar ile takımdaki yerini alacaktır. Ancak bu süreçte herhangi bir sıkıntı olur ise tedavisine devam edilecek" ifadelerini kullandı.

Kunduracıoğlu, Ba ve Diego'nun iyileşme sürecinin ise biraz zaman alacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.