Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

LÖSEVKENT ‘e Çine den de destek geldi

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.05.2015 - 10:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4130+ kez okundu.
 

LÖSEVKENT ‘e Çine den de destek geldi

Duyarlı ve hayırsever insanlarımız "İnsanlık ölmesin, İnsanlar ölmesin" ülküsüyle 'Bir Tuğlada Siz Koyun' kampanyasına katılarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği Lösevkent projesine Çine’den de destek geldi.

Uzun yıllardır Çine Kültür Derneği Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Demir gönüllüsü olduğu kampanyaya davetli olarak katıldı. 10 Mayıs günü gerçekleşen ve Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı etkinlikte yer alan Demir; Doğum günüm olan 10 Mayısta bu etkinliğe aldığım davet ve koyduğumuz tuğlaların Kente dönüştüğünü görmek en güzel doğum günü hediyesi oldu benim için. Ülkemizde herkes elini taşın altına koymalı ve herkes kendini sorgulamalı artık. Hükümetler, iktidarlar değişse de çıkar çevreleri hiç değişmiyor. Bu ülkedeki yoksulun, hastanın, her şeyden yoksun çocuklarının ne durumda olduğu bu çıkar çevrelerinin umurunda bile değil. Artık bu sistem sorgulanmalıdır. Bu organizasyonda büyük emeği olan Lösev Başkanı Dr. Üstün Ezer Hocamızı gönülden kutluyorum. Böyle bir emekle, böyle bir birliktelikle kurulan kente ruhsat vermeyen devlet büyüklerime vicdan diyorum. Bu Kampanyaya Nasıl Katılırım? Tuğlamı Nasıl Alabilirim? LÖSEV Onkoloji Kenti ve Onkoloji Hastanesi projesine katkıda bulunmak isteyenler; 1- www.losev.org.tr / www.birtugladasenkoyarmısın.com adresinden veya tüm LÖSEV ofis ve yetkililerimizden detaylı bilgi alabilir, tuğla satın alabilir ve projemize destek verebilirsiniz.
Duyarlı ve hayırsever insanlarımız "İnsanlık ölmesin, İnsanlar ölmesin" ülküsüyle 'Bir Tuğlada Siz Koyun' kampanyasına katılarak Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği Lösevkent projesine Çine’den de destek geldi.

Uzun yıllardır Çine Kültür Derneği Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Demir gönüllüsü olduğu kampanyaya davetli olarak katıldı.

10 Mayıs günü gerçekleşen ve Türkiye’nin dört bir yanından binlerce kişinin katıldığı etkinlikte yer alan Demir; Doğum günüm olan 10 Mayısta bu etkinliğe aldığım davet ve koyduğumuz tuğlaların Kente dönüştüğünü görmek en güzel doğum günü hediyesi oldu benim için. Ülkemizde herkes elini taşın altına koymalı ve herkes kendini sorgulamalı artık. Hükümetler, iktidarlar değişse de çıkar çevreleri hiç değişmiyor. Bu ülkedeki yoksulun, hastanın, her şeyden yoksun çocuklarının ne durumda olduğu bu çıkar çevrelerinin umurunda bile değil. Artık bu sistem sorgulanmalıdır. Bu organizasyonda büyük emeği olan Lösev Başkanı Dr. Üstün Ezer Hocamızı gönülden kutluyorum. Böyle bir emekle, böyle bir birliktelikle kurulan kente ruhsat vermeyen devlet büyüklerime vicdan diyorum.

Bu Kampanyaya Nasıl Katılırım? Tuğlamı Nasıl Alabilirim?

LÖSEV Onkoloji Kenti ve Onkoloji Hastanesi projesine katkıda bulunmak isteyenler;

1- www.losev.org.tr / www.birtugladasenkoyarmısın.com adresinden veya tüm LÖSEV ofis ve yetkililerimizden detaylı bilgi alabilir, tuğla satın alabilir ve projemize destek verebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.