Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Lodos balıkçıları etkiledi

GENEL 31.01.2019 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4259+ kez okundu.
 

Lodos balıkçıları etkiledi

Aydın sahillerinde etkisini sürdüren lodosun ardından gök gürültülü sağanak yağış da hayatı olumsuz yönde etkilemeyi sürdürüyor.

AYDIN- Didim saatlerinde başlayan lodos ve beraberin de devam eden sağanak yağışın zaman zaman ilçede elektrik kesintilerine de neden olduğunu belirten Didim Akbük Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cemalettin Erol, balıkçı teknelerin de elverişsiz hava şartları nedeniyle Akköy Taşburun ve Akbük Koyu Balıkçı Barınakları’na sığındığını ifade etti. Sahilde yağışla beraber denizdeki dalgaların boyu ise 4 metreye kadar çıktığı, fırtınanın açık denizde daha kuvvetli estiği belirtildi.
Aydın sahillerinde etkisini sürdüren lodosun ardından gök gürültülü sağanak yağış da hayatı olumsuz yönde etkilemeyi sürdürüyor.

AYDIN- Didim saatlerinde başlayan lodos ve beraberin de devam eden sağanak yağışın zaman zaman ilçede elektrik kesintilerine de neden olduğunu belirten Didim Akbük Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cemalettin Erol, balıkçı teknelerin de elverişsiz hava şartları nedeniyle Akköy Taşburun ve Akbük Koyu Balıkçı Barınakları’na sığındığını ifade etti.

Sahilde yağışla beraber denizdeki dalgaların boyu ise 4 metreye kadar çıktığı, fırtınanın açık denizde daha kuvvetli estiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.