Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Liselilerin konseri ilgi gördü

MAGAZİN 15.01.2018 - 14:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3561+ kez okundu.
 

Liselilerin konseri ilgi gördü

Liseli öğrencilerin Türk Halk Müziği konseri ilgi gördü

AYDIN - Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Türk Halk Müziği Dönem Konseri Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni koro şefi Özcan Yılmaz’ın yönetiminde gerçekleşen konserde, Türkiye'nin doğusundan batısına özenle hazırlanmış her yöreden seçkin türküler öğrenciler tarafından koro ve solo olarak seslendirildi. Büyük beğeni toplayan konsere davetlilerin ilgisinin yoğun olurken, iki bölümden oluşan konser sonrası öğrenciler ayakta alkışlandı. Konser bitiminde okul müdürü Mehmet Cihan Başer konsere katılım gösteren herkese teşekkür ederek “Türküler, tarih denen uzun ince bir çizgide Türk insanının doğuşundan ölümüne kadar yaşamış olduğu sosyal, siyasal olayları içinde barındıran önemli bir kültürel miras ürünleridir. Asıl mirasımız kültürel zenginliklerimizi korumak ve yarınlara taşımaktır. Okulumuz Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi sanatla iç içe bir okul olduğu için öğrencisinden öğretmenine kültürel miraslarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay koro şefi Özcan Yılmaz’a, Müzik Bölüm Başkanı Ayşen Altuntaş’a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu. Konsere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Çopur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay,  öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Liseli öğrencilerin Türk Halk Müziği konseri ilgi gördü

AYDIN - Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Türk Halk Müziği Dönem Konseri Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi müzik öğretmeni koro şefi Özcan Yılmaz’ın yönetiminde gerçekleşen konserde, Türkiye'nin doğusundan batısına özenle hazırlanmış her yöreden seçkin türküler öğrenciler tarafından koro ve solo olarak seslendirildi.

Büyük beğeni toplayan konsere davetlilerin ilgisinin yoğun olurken, iki bölümden oluşan konser sonrası öğrenciler ayakta alkışlandı.

Konser bitiminde okul müdürü Mehmet Cihan Başer konsere katılım gösteren herkese teşekkür ederek “Türküler, tarih denen uzun ince bir çizgide Türk insanının doğuşundan ölümüne kadar yaşamış olduğu sosyal, siyasal olayları içinde barındıran önemli bir kültürel miras ürünleridir. Asıl mirasımız kültürel zenginliklerimizi korumak ve yarınlara taşımaktır. Okulumuz Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi sanatla iç içe bir okul olduğu için öğrencisinden öğretmenine kültürel miraslarımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay koro şefi Özcan Yılmaz’a, Müzik Bölüm Başkanı Ayşen Altuntaş’a ve emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.

Konsere İl Milli Eğitim Şube Müdürü Arif Çopur, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay,  öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.