Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Liselilerin aşkı Avukatların evliliği ile doruğa ulaştı

DÜNYA 15.08.2016 - 17:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4001+ kez okundu.
 

Liselilerin aşkı Avukatların evliliği ile doruğa ulaştı

Aydın’da iyi bir puanla kazandıkları lisede birbirleri ile tanışan iki gencin aşkı 12 yıl sonra Avukatların evliliği ile nikah masasında doruğa ulaştı.

AYDIN- Aslı İle Kerem, Ferhat ile Şirin’in aşklarını andıran Eylül Merve-Tolga Tanrıverdi’nin aşk hikayeleri duyanları şaşırttı.  Aydın’da İtfaiye Çavuşu Ahmet Tanrıverdi’nin oğlu Tolga Tanrıverdi ile Eylül Merve Satıcı 12 yıl önce iyi bir puan ile Efeler Süper Lisesi'ni kazanıp kayıt yaptırdı. Liseli gençler okulun ilk günlerinde birbirilerini görüp beğenince içlerindeki kıpırtıyı ailelerine söz etmekten çekindi. Henüz lise talebesi olduğu için Eylül Merve’ye olan aşkını duyurmak istediğinde ‘daha çok erken' cevabı alan İtfaiye Çavuşu Ahmet Tanrıverdi’nin oğlu Tolga Tanrıverdi içinde kor olan ateşi 12 yıl sonra itfaiyecilerin de yoğun ilgi gösterdiği düğün ile söndürdü.  “Önce hedeflerine, sonra birbirlerine ulaştılar” Lise yıllarından bu yana birbirine aşık olan Eylül Merve ve Tolga Tanrıverdi’nin bu durumu derslerini olumsuz etkileyeceği düşüncesi ile büyükler tarafından endişe ile karşılandı. Durumdan rahatsızlık duyan gençler, birbirlerine kavuşmak için hedef belirleyip program yaptılar. Liseyi başarı ile bitiren iki genç de önce hukuk fakültesine kazandı. Hukuk fakültesini de başarı ile bitiren Tolga Tanrıverdi, bu defa lise öğrencisi iken isteyemediği Eylül Merve’nin annesine Avukat Tolga olarak gidip kızını istedi.  Her ikisi de Ankara’da avukatlık yapan gelin ve damat Aydın’da yapılan düğünle dünya evine girip hayallerine kavuştular.
Aydın’da iyi bir puanla kazandıkları lisede birbirleri ile tanışan iki gencin aşkı 12 yıl sonra Avukatların evliliği ile nikah masasında doruğa ulaştı.

AYDIN- Aslı İle Kerem, Ferhat ile Şirin’in aşklarını andıran Eylül Merve-Tolga Tanrıverdi’nin aşk hikayeleri duyanları şaşırttı. 

Aydın’da İtfaiye Çavuşu Ahmet Tanrıverdi’nin oğlu Tolga Tanrıverdi ile Eylül Merve Satıcı 12 yıl önce iyi bir puan ile Efeler Süper Lisesi'ni kazanıp kayıt yaptırdı. Liseli gençler okulun ilk günlerinde birbirilerini görüp beğenince içlerindeki kıpırtıyı ailelerine söz etmekten çekindi. Henüz lise talebesi olduğu için Eylül Merve’ye olan aşkını duyurmak istediğinde ‘daha çok erken' cevabı alan İtfaiye Çavuşu Ahmet Tanrıverdi’nin oğlu Tolga Tanrıverdi içinde kor olan ateşi 12 yıl sonra itfaiyecilerin de yoğun ilgi gösterdiği düğün ile söndürdü.

 “Önce hedeflerine, sonra birbirlerine ulaştılar”

Lise yıllarından bu yana birbirine aşık olan Eylül Merve ve Tolga Tanrıverdi’nin bu durumu derslerini olumsuz etkileyeceği düşüncesi ile büyükler tarafından endişe ile karşılandı. Durumdan rahatsızlık duyan gençler, birbirlerine kavuşmak için hedef belirleyip program yaptılar. Liseyi başarı ile bitiren iki genç de önce hukuk fakültesine kazandı. Hukuk fakültesini de başarı ile bitiren Tolga Tanrıverdi, bu defa lise öğrencisi iken isteyemediği Eylül Merve’nin annesine Avukat Tolga olarak gidip kızını istedi.  Her ikisi de Ankara’da avukatlık yapan gelin ve damat Aydın’da yapılan düğünle dünya evine girip hayallerine kavuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.