Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Liselilerden engelliler için kermes

GÜNCEL 02.11.2016 - 13:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1548+ kez okundu.
 

Liselilerden engelliler için kermes

Nazilli’de duyarlı bir grup memur ve esnaf, Özge Sürücü isimli engelli bir vatandaşa akülü sandalye alarak yardımda bulundu.

AYDIN- “NAZENDER’e kayıtlı Özge Sürücü kardeşimiz ve bunun gibi engellilerin akülü araç alınması için elimizden geleni yapacağız” diyen NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı, teşekkür etti. Başkan Yazıcı, şunları söyledi: “Vatandaşlarımız ile çeşitli projeler üreterek akülü araç alımı için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için bir örnek temsil etmesi amacıyla Final Lisesi talebeleri bir adım attı. Kermes düzenleyen öğrenciler, akülü araç almak için gerekli yardımları yapmaktalar. Bu tür yardımları tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz diyen Tayfun Yazıcı her insan bir engelli adayıdır diyerek tüm köylerimizdeki engellilerimize de ulaşacağız.”
Nazilli’de duyarlı bir grup memur ve esnaf, Özge Sürücü isimli engelli bir vatandaşa akülü sandalye alarak yardımda bulundu.

AYDIN- “NAZENDER’e kayıtlı Özge Sürücü kardeşimiz ve bunun gibi engellilerin akülü araç alınması için elimizden geleni yapacağız” diyen NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı, teşekkür etti. Başkan Yazıcı, şunları söyledi:

“Vatandaşlarımız ile çeşitli projeler üreterek akülü araç alımı için çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için bir örnek temsil etmesi amacıyla Final Lisesi talebeleri bir adım attı. Kermes düzenleyen öğrenciler, akülü araç almak için gerekli yardımları yapmaktalar. Bu tür yardımları tüm vatandaşlarımızdan bekliyoruz diyen Tayfun Yazıcı her insan bir engelli adayıdır diyerek tüm köylerimizdeki engellilerimize de ulaşacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.