Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Liseli genç gözyaşlarıyla toprağa verildi

SAĞLIK 08.01.2018 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3983+ kez okundu.
 

Liseli genç gözyaşlarıyla toprağa verildi

17 yaşında kalbine yenilen genç, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN - Aydın’ın Köşk ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki futbolcu ve lise öğrencisi Abdullah Eröz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Köşk Belediye Doğanspor Kulübü U 17 sporcularından ve Köşk Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Abdullah Eröz, dün akşam saatlerinde birlikte vakit geçirmek için ziyaretine gittiği arkadaşının evinde içtiği kahveden sonra fenalaştı. Evde bilincini kaybeden Abdullah Eröz’ün fenalaştığını gören arkadaşı diğer arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Eve gelen arkadaşları tarafından sağlık ocağına kaldırılan Abdullah Eröz’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Bayıldığı esnada düşerken başında yara oluşan Abdullah Eröz’ün cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından bugün Köşk ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Hayatının baharında hayatını kaybeden Abdullah’ın cenazesi Köşk Merkez Camii’nden kaldırılırken, cenaze namazına Eröz ailesinin yakınları, Abdullah'ın okul ve futbol oynadığı arkadaşları ile Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve daire müdürleri katıldı. Abdullah Eröz, kılınan cenaze namazının ardından Köşk Baklaköy mezarlığında toprağa verildi.
17 yaşında kalbine yenilen genç, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

AYDIN - Aydın’ın Köşk ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki futbolcu ve lise öğrencisi Abdullah Eröz, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Köşk Belediye Doğanspor Kulübü U 17 sporcularından ve Köşk Anadolu Teknik Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Abdullah Eröz, dün akşam saatlerinde birlikte vakit geçirmek için ziyaretine gittiği arkadaşının evinde içtiği kahveden sonra fenalaştı. Evde bilincini kaybeden Abdullah Eröz’ün fenalaştığını gören arkadaşı diğer arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Eve gelen arkadaşları tarafından sağlık ocağına kaldırılan Abdullah Eröz’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Bayıldığı esnada düşerken başında yara oluşan Abdullah Eröz’ün cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından bugün Köşk ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Hayatının baharında hayatını kaybeden Abdullah’ın cenazesi Köşk Merkez Camii’nden kaldırılırken, cenaze namazına Eröz ailesinin yakınları, Abdullah'ın okul ve futbol oynadığı arkadaşları ile Köşk Kaymakamı Serdar Kaya, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve daire müdürleri katıldı.

Abdullah Eröz, kılınan cenaze namazının ardından Köşk Baklaköy mezarlığında toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.