Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Lisans tamamlama başvuru süresi uzatıldı

TEKNOLOJİ 25.07.2016 - 17:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3432+ kez okundu.
 

Lisans tamamlama başvuru süresi uzatıldı

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık Sen’in talebi üzerine lisans tamamlama başvuru süresinin uzatıldığını müjdeledi.

AYDIN- Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, yaptığı açıklamada, “Sendikamız, 18 Temmuz’da başlayıp 25 Temmuz’da sona erecek lisans tamamlama başvurusunun uzatılması için YÖK’e başvurdu. YÖK de başvuru süresini 29 Temmuz Cuma günü saat 17.30’a kadar uzattığını açıkladı. Sendikamız tarafından yapılan başvuruda, 15 Temmuz’da ülkemizin yaşadığı darbe girişiminin toplumun bütün kesimlerini etkilediği, sağlık çalışanlarının da bu süreçte yoğun bir şekilde görev başında oldukları hatırlatıldı. Talep yazımızda, bu yoğunluk içinde başvurusunu yapamayan sağlık çalışanlarının mağdur olmaması için sürenin bir hafta daha uzatılması gerektiği ifade edilmişti. Başvuru dilekçemiz üzerine, YÖK yaptığı açıklamada başvuru süresinin 29 Temmuz 2016 Cuma günü, saat 17.30’a kadar uzatıldığını açıkladı” dedi.
Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık Sen’in talebi üzerine lisans tamamlama başvuru süresinin uzatıldığını müjdeledi.

AYDIN- Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, yaptığı açıklamada, “Sendikamız, 18 Temmuz’da başlayıp 25 Temmuz’da sona erecek lisans tamamlama başvurusunun uzatılması için YÖK’e başvurdu. YÖK de başvuru süresini 29 Temmuz Cuma günü saat 17.30’a kadar uzattığını açıkladı. Sendikamız tarafından yapılan başvuruda, 15 Temmuz’da ülkemizin yaşadığı darbe girişiminin toplumun bütün kesimlerini etkilediği, sağlık çalışanlarının da bu süreçte yoğun bir şekilde görev başında oldukları hatırlatıldı. Talep yazımızda, bu yoğunluk içinde başvurusunu yapamayan sağlık çalışanlarının mağdur olmaması için sürenin bir hafta daha uzatılması gerektiği ifade edilmişti.

Başvuru dilekçemiz üzerine, YÖK yaptığı açıklamada başvuru süresinin 29 Temmuz 2016 Cuma günü, saat 17.30’a kadar uzatıldığını açıkladı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.