Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Lionslar, Dağeymiri’ni kucakladı

GÜNCEL 06.10.2017 - 17:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3316+ kez okundu.
 

Lionslar, Dağeymiri’ni kucakladı

Lions MD18 R Federasyonu Ege ve Batı Akdeniz Kulüpleri'nden Aydın Efeler Lions Kulübü’nün, 2017-2018 Çalışma Dönemi Projeleri’nden her kulübe bir Köy projesi kapsamında, kendisine Dağeymiri Köyü’nü seçtiği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Dağeymiri Köyü’nün her türlü sorunlarında onların yanında olacak olan kulüp, eğitim, sağlık, yol, su ve kalkınma konularında köye hizmetlerde bulunacak. Bu kapsamda Aydın’a 670 metre yükseklikte olan 150 haneli, 460 nüfuslu köyü ziyaret eden kulüp başkanı ve üyeleri, Köy Muhtarı Ayhan Korkmaz ile köyün sorunlarını konuştu. Köyün en büyük sorunları arasında su problemi olduğunu ve bu sorunu çözmek için çalışmalara başladıklarını belirtti. Ayrıca köyün ilkokulunu da ziyaret ederek eksikler hakkında bilgi aldıl. Kulüp Başkanı Güzin Özatay, yaptığı açıklamada, “Orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür. 670 metre yükseklikte, Aydın şehrini izlemek, o temiz havayı içimize çekmek iyi geldi bize. Aydın Efeler Lions Derneği olarak 1 yıl boyunca Dağeymiri'n tüm sorunlarıyla ilgilenerek, eğitim, sağlık, çevre gibi konularında yanlarında olacağız. Muhtarımızdan köyün nüfusu, hane sayısı ve geçim kaynakları üzerinde konuştuk. Su sıkıntısının had safhada olduğunu öğrendik. Dağeymiri İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Okulun eksiklerini tespit ettik” dedi.
Lions MD18 R Federasyonu Ege ve Batı Akdeniz Kulüpleri'nden Aydın Efeler Lions Kulübü’nün, 2017-2018 Çalışma Dönemi Projeleri’nden her kulübe bir Köy projesi kapsamında, kendisine Dağeymiri Köyü’nü seçtiği bildirildi.

AYDIN- Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Dağeymiri Köyü’nün her türlü sorunlarında onların yanında olacak olan kulüp, eğitim, sağlık, yol, su ve kalkınma konularında köye hizmetlerde bulunacak. Bu kapsamda Aydın’a 670 metre yükseklikte olan 150 haneli, 460 nüfuslu köyü ziyaret eden kulüp başkanı ve üyeleri, Köy Muhtarı Ayhan Korkmaz ile köyün sorunlarını konuştu. Köyün en büyük sorunları arasında su problemi olduğunu ve bu sorunu çözmek için çalışmalara başladıklarını belirtti. Ayrıca köyün ilkokulunu da ziyaret ederek eksikler hakkında bilgi aldıl.

Kulüp Başkanı Güzin Özatay, yaptığı açıklamada, “Orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür. 670 metre yükseklikte, Aydın şehrini izlemek, o temiz havayı içimize çekmek iyi geldi bize. Aydın Efeler Lions Derneği olarak 1 yıl boyunca Dağeymiri'n tüm sorunlarıyla ilgilenerek, eğitim, sağlık, çevre gibi konularında yanlarında olacağız. Muhtarımızdan köyün nüfusu, hane sayısı ve geçim kaynakları üzerinde konuştuk. Su sıkıntısının had safhada olduğunu öğrendik. Dağeymiri İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladık. Okulun eksiklerini tespit ettik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.