Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Limana güçlükle yanaştı

ASAYİŞ 30.03.2019 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3893+ kez okundu.
 

Limana güçlükle yanaştı

Turist gemisi fırtına nedeniyle limana güçlükle yanaştı

AYDIN  - Kuşadası’nda fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Gece yarısından itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Kuşadası’na bu yıl 5. seferini yapan Malta bayraklı kruvaziyer, "Celestyal Olympia", Kuşadası Limanı'na güçlükle yanaşabildi. Çoğunluğunu Amerikalıların oluşturduğu bin 470 yolcusuyla sabah saatlerinde Kuşadası'na yaklaşan kruvaziyer, fırtına nedeniyle yaklaşık bir saat açıkta bekledi. Kuşadası Liman Başkanlığının izni sonrası kılavuz kaptan eşliğinde limana yanaşan gemiden inen turistlerin bir kısmı Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi gibi turlara katılırken, bir kısmı da Kuşadası çarşılarında dolaşmayı tercih etti.
Turist gemisi fırtına nedeniyle limana güçlükle yanaştı

AYDIN  - Kuşadası’nda fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiliyor.

Gece yarısından itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Kuşadası’na bu yıl 5. seferini yapan Malta bayraklı kruvaziyer, "Celestyal Olympia", Kuşadası Limanı'na güçlükle yanaşabildi.

Çoğunluğunu Amerikalıların oluşturduğu bin 470 yolcusuyla sabah saatlerinde Kuşadası'na yaklaşan kruvaziyer, fırtına nedeniyle yaklaşık bir saat açıkta bekledi. Kuşadası Liman Başkanlığının izni sonrası kılavuz kaptan eşliğinde limana yanaşan gemiden inen turistlerin bir kısmı Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi gibi turlara katılırken, bir kısmı da Kuşadası çarşılarında dolaşmayı tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.