Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

LGS Şampiyonları ödüllendirildi

EĞİTİM 01.07.2019 - 15:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4404+ kez okundu.
 

LGS Şampiyonları ödüllendirildi

Milli Eğitim Müdürü Okumuş, Aydın’ın LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

AYDIN- 2019 yılı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru bilerek Türkiye 1. olmaya hak kazanan Aydınlı beş öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş tarafından ödüllendirildi. 2019 LGS’de tüm soruları doğru bilerek Türkiye 1. olmaya hak kazanan Didim Efeler Ortaokulu’ndan Yusuf Göktürk Cansız, Efeler Av. Cevat Aldemir Ortaokulu’ndan Muhammed Can Demir, Bozdoğan Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’ndan Mehmet Fuat Karakaya, Nazilli Özel Bahçeşehir Koleji’nden Kerem Tunçbilek ve Karacasu Geyre Ortaokulu’ndan Çilem Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş tarafından ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törende başarılı öğrencileri aileleri, okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri de yalnız bırakmadı. Öğrenci, öğretmen ve ailelerini kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, “2019 yılı Liselere Geçiş Sistemi’nde, ülke genelinde 1 milyon 29 bin 555 öğrenci, Aydın’ da ise 11 bin 408 öğrenci merkezi sınava katılmıştır. İl genelinde 5 öğrencimiz tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1.’si olmuşlardır. Bu sınava hazırlanırken öğrencilerimizin Bakanlığımız tarafından okullarımızda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam etmeleri, yine Bakanlığımızın her ay yayınladığı örnek sorular üzerinden çalışmalarını yürütmeleri ve özellikle çok kitap okuyarak bu sınava hazırlanmaları bizleri çok memnun etmiştir. Çok kitap okumalarının faydasını sınav esnasında çok gördüklerini özellikle ifade etmişlerdir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bu başarının önümüzdeki yıllarda sınava girecek tüm öğrencilerimize örnek olmasını, yol göstermesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Müdürü Okumuş, Aydın’ın LGS şampiyonlarını ödüllendirdi

AYDIN- 2019 yılı Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tüm soruları doğru bilerek Türkiye 1. olmaya hak kazanan Aydınlı beş öğrenci, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş tarafından ödüllendirildi.

2019 LGS’de tüm soruları doğru bilerek Türkiye 1. olmaya hak kazanan Didim Efeler Ortaokulu’ndan Yusuf Göktürk Cansız, Efeler Av. Cevat Aldemir Ortaokulu’ndan Muhammed Can Demir, Bozdoğan Yazıkent Mürşide Akçay Ortaokulu’ndan Mehmet Fuat Karakaya, Nazilli Özel Bahçeşehir Koleji’nden Kerem Tunçbilek ve Karacasu Geyre Ortaokulu’ndan Çilem Özel, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş tarafından ödüllendirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törende başarılı öğrencileri aileleri, okul müdürleri ve ilçe milli eğitim müdürleri de yalnız bırakmadı.

Öğrenci, öğretmen ve ailelerini kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Okumuş, “2019 yılı Liselere Geçiş Sistemi’nde, ülke genelinde 1 milyon 29 bin 555 öğrenci, Aydın’ da ise 11 bin 408 öğrenci merkezi sınava katılmıştır. İl genelinde 5 öğrencimiz tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1.’si olmuşlardır. Bu sınava hazırlanırken öğrencilerimizin Bakanlığımız tarafından okullarımızda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına devam etmeleri, yine Bakanlığımızın her ay yayınladığı örnek sorular üzerinden çalışmalarını yürütmeleri ve özellikle çok kitap okuyarak bu sınava hazırlanmaları bizleri çok memnun etmiştir. Çok kitap okumalarının faydasını sınav esnasında çok gördüklerini özellikle ifade etmişlerdir. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum. Bu başarının önümüzdeki yıllarda sınava girecek tüm öğrencilerimize örnek olmasını, yol göstermesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.