Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

LG G4 bomba gibi

BİLİM 02.04.2015 - 23:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2961+ kez okundu.
 

LG G4 bomba gibi

Koreli üreticinin merakla beklenen telefonu için raporlar arka arkaya yayınlanıyor.

Bu aralar LG G4'le alakalı ilgi çekici haberler ortaya çıkıyor. Kısa bir süre önce yayınlanan bir rapora göre G4 metal kasa olmayacak.Bunun en büyük sebebi ise metal kasa için değişecek olan üretim sistemi ve kısıtlı zaman. Ne olursa olsun LG Mobile Şefi Cho Juno, G4'ün önceki modellerdendaha farklı olacağını yerel medyaya söylemişti. Yani karşımızda farklı bir amiral gemisi olacak. Bazı analistler de aynı fikir etrafında toplanıyor. Son yayınlanan makaleye birlikte bakalım. Neler yaşanacak? Korea Herald'ın taptaze raporuna göre analistler G4'ün şirketinrakipleri üstünde hakim olmasına yardımcı olacağına inanıyor, özellikle de Çinli üreticiler karşısında. Kiwoom Securities'in öngörü raporunda LG G4'ün oyun değiştirici olacağı ve pazarda dinamikleri etkileyeceği tahmin ediliyor. Gelelim diğer bir detaya yani çıkış tarihine. Hatırlarsanız biraz eski tarihli bir raporda LG G4'ün nisan ayında tanıtılabileceği yazılmıştı. Tedarik zincirinden isimsiz bir kaynak nisan ayını yeniden işaret etti. Kaynağa göre LG zamanı daha da uzatmak istemiyor. Sizin LG G4'ten beklentiniz nedir? Sizce Koreli şirket hangi özelliklere yer vermeli? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.
Koreli üreticinin merakla beklenen telefonu için raporlar arka arkaya yayınlanıyor.

Bu aralar LG G4'le alakalı ilgi çekici haberler ortaya çıkıyor. Kısa bir süre önce yayınlanan bir rapora göre G4 metal kasa olmayacak.Bunun en büyük sebebi ise metal kasa için değişecek olan üretim sistemi ve kısıtlı zaman.

Ne olursa olsun LG Mobile Şefi Cho Juno, G4'ün önceki modellerdendaha farklı olacağını yerel medyaya söylemişti. Yani karşımızda farklı bir amiral gemisi olacak. Bazı analistler de aynı fikir etrafında toplanıyor. Son yayınlanan makaleye birlikte bakalım.

Neler yaşanacak?

Korea Herald'ın taptaze raporuna göre analistler G4'ün şirketinrakipleri üstünde hakim olmasına yardımcı olacağına inanıyor, özellikle de Çinli üreticiler karşısında. Kiwoom Securities'in öngörü raporunda LG G4'ün oyun değiştirici olacağı ve pazarda dinamikleri etkileyeceği tahmin ediliyor.

Gelelim diğer bir detaya yani çıkış tarihine. Hatırlarsanız biraz eski tarihli bir raporda LG G4'ün nisan ayında tanıtılabileceği yazılmıştı. Tedarik zincirinden isimsiz bir kaynak nisan ayını yeniden işaret etti. Kaynağa göre LG zamanı daha da uzatmak istemiyor.

Sizin LG G4'ten beklentiniz nedir? Sizce Koreli şirket hangi özelliklere yer vermeli? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.