Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Leztamin’de Waffle alana portakal suyu bedava

YAŞAM 02.01.2016 - 16:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4257+ kez okundu.
 

Leztamin’de Waffle alana portakal suyu bedava

Aydın’ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan işletme, kış aylarında vitamin takviyesi yapılması amacıyla kampanya başlattı.

Aydın’da geçtiğimiz yıl açılan ‘lezzet ve vitaminin buluştuğu nokta’ sloganını benimseyen Leztamin Waffle-Vitamin ilk yaşına düzenlediği kampanyayla girdi. Leztamin’de Ocak ayı boyunca waffle’ın yanında taze sıkılmış portakal suyu hediye olarak müşterilere sunulacak. Tam 41 çeşitle Belçika menşeili waffle’ı müşterilerine sunduklarını anlatan Leztamin Waffle-Vitamin’in sahibi Gökhan Yördem, taze sıkılmış meyve suları ve karışımlarla müşterilerine önemli bir hizmet sunduklarını söyledi. Waffle ‘ın özel tarifli hamurunu, Zambo ‘nun sos ve çikolataları ve günlük meyvelerle buluşturduklarını kaydeden Yördem, “Leztamin’de herşey doğal. 1 yaşına, sevenlerimiz ve misafirlerimizle birlikte giriyoruz. Ocak ayı boyunca, ilk yaşımız nedeniyle waffle yiyen herkese ve taze portakal suyunu ücret talep etmeden sunacağız.  Evden sipariş vermek isteyen tüm müşterilerimiz 0850 622 92 09 numaralı telefonumuzu arayabilir. Ya da dünyanın en büyük mutfağı olan yemeksepeti.com adresinden sipariş verebilir” dedi. Yördem, waffle’ın yanı sıra Ayvalık ve Susurluk tostu da yaptıklarını sözlerine ekledi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde geçtiğimiz yıl hizmete açılan işletme, kış aylarında vitamin takviyesi yapılması amacıyla kampanya başlattı.

Aydın’da geçtiğimiz yıl açılan ‘lezzet ve vitaminin buluştuğu nokta’ sloganını benimseyen Leztamin Waffle-Vitamin ilk yaşına düzenlediği kampanyayla girdi. Leztamin’de Ocak ayı boyunca waffle’ın yanında taze sıkılmış portakal suyu hediye olarak müşterilere sunulacak.

Tam 41 çeşitle Belçika menşeili waffle’ı müşterilerine sunduklarını anlatan Leztamin Waffle-Vitamin’in sahibi Gökhan Yördem, taze sıkılmış meyve suları ve karışımlarla müşterilerine önemli bir hizmet sunduklarını söyledi. Waffle ‘ın özel tarifli hamurunu, Zambo ‘nun sos ve çikolataları ve günlük meyvelerle buluşturduklarını kaydeden Yördem, “Leztamin’de herşey doğal. 1 yaşına, sevenlerimiz ve misafirlerimizle birlikte giriyoruz. Ocak ayı boyunca, ilk yaşımız nedeniyle waffle yiyen herkese ve taze portakal suyunu ücret talep etmeden sunacağız.  Evden sipariş vermek isteyen tüm müşterilerimiz 0850 622 92 09 numaralı telefonumuzu arayabilir. Ya da dünyanın en büyük mutfağı olan yemeksepeti.com adresinden sipariş verebilir” dedi.

Yördem, waffle’ın yanı sıra Ayvalık ve Susurluk tostu da yaptıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.