Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Lastik botta 39 göçmen yakalandı

ASAYİŞ 24.06.2019 - 14:59, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3257+ kez okundu.
 

Lastik botta 39 göçmen yakalandı

Aydın Didim İlçesi Menderes Nehri Kafa Bölgesi’nde yasa dışı yollardan kaçmaya çalışan 39 düzensiz göçmen yakalandı.

AYDIN  - Aydın Didim İlçesi’nde Suriye, Orak, Filistin ve Afganistan uyruklu 39 düzensiz göçmen lastik bot ile yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Bölgede devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı’na ait bot, Didim Menderes Nehri Kafa Bölgesi’nde lastik bot içinde bir grup düzensiz göçmen ile karşılaştı. Lastik bot içinde yapılan aramada içinde 29 Suriye, 3 Filistin, 4 Irak uyruklu düzensiz göçmen yakaladı. Yakalanan 39 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından işlemlerinin yapılması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Aydın Didim İlçesi Menderes Nehri Kafa Bölgesi’nde yasa dışı yollardan kaçmaya çalışan 39 düzensiz göçmen yakalandı.

AYDIN  - Aydın Didim İlçesi’nde Suriye, Orak, Filistin ve Afganistan uyruklu 39 düzensiz göçmen lastik bot ile yasa dışı yollardan kaçmaya çalışırken Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Bölgede devriye görevi yürüten Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanlığı’na ait bot, Didim Menderes Nehri Kafa Bölgesi’nde lastik bot içinde bir grup düzensiz göçmen ile karşılaştı. Lastik bot içinde yapılan aramada içinde 29 Suriye, 3 Filistin, 4 Irak uyruklu düzensiz göçmen yakaladı.

Yakalanan 39 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından işlemlerinin yapılması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.