Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuzeyin Oğlu’ndan müzik ziyafeti

MAGAZİN 18.07.2019 - 13:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3234+ kez okundu.
 

Kuzeyin Oğlu’ndan müzik ziyafeti

Ünlü sanatçı Volkan Konak’ın, AVM Amfi Tiyatro’da gerçekleşen bir konserle Kuşadalı hayranlarıyla buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, konsere binlerce izleyici ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de katıldı. Konser sonunda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Konak’ı tebrik ederek plaket verdi. Ünlü sanatçı Volkan Konak, Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederek, “Ben de yarı Adalı sayılırım. Burada çok güzel anılarım oldu. Ömer Başkanımla da çok eskiden beri tanışırız. Böyle bir başkanın Kuşadası için büyük şans olduğuna inanıyorum” dedi. Başkan Ömer Günel ise, “Volkan Konak bizim ailemizden bir parça. Kendisini Kuşadası’nda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Ünlü sanatçı Volkan Konak’ın, AVM Amfi Tiyatro’da gerçekleşen bir konserle Kuşadalı hayranlarıyla buluştuğu bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, konsere binlerce izleyici ile birlikte Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel de katıldı. Konser sonunda Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Konak’ı tebrik ederek plaket verdi.

Ünlü sanatçı Volkan Konak, Başkan Ömer Günel’e teşekkür ederek, “Ben de yarı Adalı sayılırım. Burada çok güzel anılarım oldu. Ömer Başkanımla da çok eskiden beri tanışırız. Böyle bir başkanın Kuşadası için büyük şans olduğuna inanıyorum” dedi.

Başkan Ömer Günel ise, “Volkan Konak bizim ailemizden bir parça. Kendisini Kuşadası’nda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.