Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuyuya düşen köpeği itfaiye kurtardı

ASAYİŞ 29.12.2017 - 20:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2164+ kez okundu.
 

Kuyuya düşen köpeği itfaiye kurtardı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, düştüğü kuyuda mahsur kalan köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, köpeğin sevinci cep telefonu kamerasına yansıdı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesinde bir binanın bodrum katında yer alan 6 metrelik kuyuya düşen av köpeğinin sesini duyan vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı bağlı ekipler, merdiven yardımı ile kuyuya inerek, köpeği düştüğü yerden kurtardı. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye erleri kuyudan çıkarttığı köpeğe su ve ekmek verirken, 3-4 günden bu yana kuyuda aç susuz kalan av köpeği, kurtarıldıktan sonra itfaiye erlerine sarılarak teşekkür etti. Düştüğü kuyudan kurtarılan köpek sahibine teslim edilirken, köpeğin üç dört günden bu yana kayıp olduğu ve sahibi tarafından arandığı bildirildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, düştüğü kuyuda mahsur kalan köpek itfaiye ekipleri tarafından kurtarılırken, köpeğin sevinci cep telefonu kamerasına yansıdı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesi Veysipaşa Mahallesinde bir binanın bodrum katında yer alan 6 metrelik kuyuya düşen av köpeğinin sesini duyan vatandaşlar, itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı bağlı ekipler, merdiven yardımı ile kuyuya inerek, köpeği düştüğü yerden kurtardı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye erleri kuyudan çıkarttığı köpeğe su ve ekmek verirken, 3-4 günden bu yana kuyuda aç susuz kalan av köpeği, kurtarıldıktan sonra itfaiye erlerine sarılarak teşekkür etti. Düştüğü kuyudan kurtarılan köpek sahibine teslim edilirken, köpeğin üç dört günden bu yana kayıp olduğu ve sahibi tarafından arandığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.