Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak’ta selin yaraları sarılıyor

GÜNCEL 09.08.2017 - 11:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3522+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta selin yaraları sarılıyor

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde hafta sonu yaşanan selden zarar gören vatandaşların zararlarının karşılanması için Kuyucak Belediyesi ve DSİ ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

AYDIN- Kuyucak ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Devlet Su işleri Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk çalışmaları yerinde inceledi. Devlet Su İşlerine ve Kuyucak Belediyesi’ne ait iş makineleri Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin mağduriyetini gidermeye devam ediyor. Öte yandan Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, sel felaketinden etkilenen vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret ederek bu kötü günlerinde yanlarında oluyor. Bölgede incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürü Balta; "Sele neden olan dere yataklarının ıslahı konusunda çalışmalarımız başlatıldı" dedi. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için aralıksız olarak çalıştıklarını kaydeden Başkan Ertürk ise, “Tespit edilen hasarlar, en kısa zamanda giderilecek, halkımızın bu konuda hiç şüphesi olmasın” diye konuştu.
Aydın’ın Kuyucak ilçesinde hafta sonu yaşanan selden zarar gören vatandaşların zararlarının karşılanması için Kuyucak Belediyesi ve DSİ ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

AYDIN- Kuyucak ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Devlet Su işleri Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk çalışmaları yerinde inceledi.

Devlet Su İşlerine ve Kuyucak Belediyesi’ne ait iş makineleri Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin mağduriyetini gidermeye devam ediyor. Öte yandan Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, sel felaketinden etkilenen vatandaşları evlerinde tek tek ziyaret ederek bu kötü günlerinde yanlarında oluyor.

Bölgede incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürü Balta; "Sele neden olan dere yataklarının ıslahı konusunda çalışmalarımız başlatıldı" dedi.

Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için aralıksız olarak çalıştıklarını kaydeden Başkan Ertürk ise, “Tespit edilen hasarlar, en kısa zamanda giderilecek, halkımızın bu konuda hiç şüphesi olmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.