Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuyucak’ta İlköğretim Haftası kutlandı

EĞİTİM 20.09.2017 - 17:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3499+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta İlköğretim Haftası kutlandı

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde İlköğretim Haftası, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

AYDIN- Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, daire amirleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşen İlköğretim Haftası kutlaması Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi. 2017-2018 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılarla geçmesini dileyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası tüm Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve tüm velilerimize hayırlı olmasını, başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum" dedi.
Aydın’ın Kuyucak ilçesinde İlköğretim Haftası, Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

AYDIN- Kuyucak Kaymakamı Selami Işık, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Karadağ, daire amirleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşen İlköğretim Haftası kutlaması Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirildi.

2017-2018 eğitim öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve veliler için başarılarla geçmesini dileyen Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, "2017-2018 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası tüm Öğretmenlerimize, Öğrencilerimize ve tüm velilerimize hayırlı olmasını, başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.