Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak’ta da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

GÜNCEL 30.08.2019 - 13:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3502+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Kuyucak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü tören ile kutlandı.

AYDIN- Kuyucak İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile program gerçekleşti. İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve Kuyucak Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinden Gülsüm Danalı eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün halkın bayramını kutlamasının ardından Astsubay Oğuz Sayın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kuyucak Bahri Uçuş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gamze Bozkurt ve Furkan Yıldız’ın günün anlam ve önemine yönelik şiirlerinin okunmasından sonra Kuyucak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından folklor gösterileri sunuldu. BAĞIMSIZLIK MEŞALESİNİN EBEDİYEN YANACAĞI BİR ZAFERDİR Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu zaferin kahramanları olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki programın ardından Kaymakamlık Makamı’nda tebrikat töreni gerçekleştirildi.
Kuyucak’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. Yıldönümü tören ile kutlandı.

AYDIN- Kuyucak İlçesi Cumhuriyet Meydanı’nda Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile program gerçekleşti.

İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve Kuyucak Çok Programlı Lisesi öğretmenlerinden Gülsüm Danalı eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt ve Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün halkın bayramını kutlamasının ardından Astsubay Oğuz Sayın, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kuyucak Bahri Uçuş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Gamze Bozkurt ve Furkan Yıldız’ın günün anlam ve önemine yönelik şiirlerinin okunmasından sonra Kuyucak Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından folklor gösterileri sunuldu.

BAĞIMSIZLIK MEŞALESİNİN EBEDİYEN YANACAĞI BİR ZAFERDİR

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “30 Ağustos Zaferi milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bağımsızlık meşalesinin ebediyen yanacağı bir zaferdir. Bu zaferin kahramanları olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki programın ardından Kaymakamlık Makamı’nda tebrikat töreni gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.