Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak’ta Atatürk gerginliği

SİYASET 17.06.2017 - 13:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3593+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta Atatürk gerginliği

Aydın’ın Kuyucak İlçesinde Ak Partili Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün gerginliğe yola çan bir olaya imza attığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Başkan Ertürk, Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan İnönü Caddesi üzerindeki takta bulunan Atatürk’ün “Millet sevgisi kadar büyük mükafat yoktur” sözünü ve resmini indirdi. Yerine reklam panosu yerleştirmek istedi. Ancak yaşanan duruma Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Dur” dediği belirtildi. YASAL BAŞVURUDA BULUNULDU Kuyucak halkı tarafından büyük infial uyandırdığı belirtilen olay sonrasında Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin tarafından ilçe belediyesinin bu kanunsuz uygulaması durdurularak ilgili makamlara gerekli yasal başvuru yapıldığı açıklandı. EN KISA ZAMANDA ATATÜRK RESMİ YERİNE KONULACAK Büyükşehir yetkilileri, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'e yapılan bu saygısızlığa dur denilmiş ve Büyükşehir ekipleri ile emniyet güçleri tarafından ilçe belediyesinin bu kanunsuz uygulaması durdurulmuştur. Kuyucak halkımız rahat olsun, en kısa zamanda Ulu Önder Atatürk'ün resmi ve sözü aynı şekilde büyükşehir belediyemiz tarafından ait olduğu yere monte edilecektir” dedi. SAYGISIZ GİRİŞİM Konuyu yakından takip eden ve tepki gösteren Kuyucak halkı, "Ata'mıza karşı yapılan bu saygısızca girişimi şiddetle kınıyoruz" dedi.
Aydın’ın Kuyucak İlçesinde Ak Partili Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün gerginliğe yola çan bir olaya imza attığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Başkan Ertürk, Aydın Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan İnönü Caddesi üzerindeki takta bulunan Atatürk’ün “Millet sevgisi kadar büyük mükafat yoktur” sözünü ve resmini indirdi. Yerine reklam panosu yerleştirmek istedi. Ancak yaşanan duruma Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun “Dur” dediği belirtildi.

YASAL BAŞVURUDA BULUNULDU

Kuyucak halkı tarafından büyük infial uyandırdığı belirtilen olay sonrasında Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin tarafından ilçe belediyesinin bu kanunsuz uygulaması durdurularak ilgili makamlara gerekli yasal başvuru yapıldığı açıklandı.

EN KISA ZAMANDA ATATÜRK RESMİ YERİNE KONULACAK

Büyükşehir yetkilileri, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'e yapılan bu saygısızlığa dur denilmiş ve Büyükşehir ekipleri ile emniyet güçleri tarafından ilçe belediyesinin bu kanunsuz uygulaması durdurulmuştur. Kuyucak halkımız rahat olsun, en kısa zamanda Ulu Önder Atatürk'ün resmi ve sözü aynı şekilde büyükşehir belediyemiz tarafından ait olduğu yere monte edilecektir” dedi.

SAYGISIZ GİRİŞİM

Konuyu yakından takip eden ve tepki gösteren Kuyucak halkı, "Ata'mıza karşı yapılan bu saygısızca girişimi şiddetle kınıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.