Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak'ta alevler yükseldi

ASAYİŞ 07.07.2016 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3995+ kez okundu.
 

Kuyucak'ta alevler yükseldi

Aydın'ın Kuyucak İlçesi’nde bir çiftçiye ait olan evin 5 farklı noktasında yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, 1 traktör ve samanlık büyük hasar gördü. Mahallede oturan bazı vatandaşların evin kundaklandığını iddia etmesi ise kafalarda soru işaretleri bıraktı. Yangın, Kuyucak’ın Horsunlu Mahallesi’nde Barbaros Sokak’ta bulunan bir evde gece saat 01.45 sıralarında çıktı. İddiaya göre, çiftçilikle geçim sağlayan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Mehmet Avcı'ya ait evin bulunduğu bölgeye, genç bir erkek şüpheli geldi. Ailenin hayvan barınağı ve samanlık olarak kullandığı yerin 5 farklı noktasını ateşe veren şüpheli şahıs, kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alarak, söndürmeyi başardı. Yangında 1 traktör, samanlık ve evin çevresi zarar gördüğü gözlemlendi.  Öte yandan, mahalle sakinlerinin evin kundaklandığı yönünde bilgi vermesi üzerine harekete geçen Kuyucak polisi, olayla ilgili inceleme başlattı.
Aydın'ın Kuyucak İlçesi’nde bir çiftçiye ait olan evin 5 farklı noktasında yangın çıktı.

İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında, 1 traktör ve samanlık büyük hasar gördü. Mahallede oturan bazı vatandaşların evin kundaklandığını iddia etmesi ise kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Yangın, Kuyucak’ın Horsunlu Mahallesi’nde Barbaros Sokak’ta bulunan bir evde gece saat 01.45 sıralarında çıktı. İddiaya göre, çiftçilikle geçim sağlayan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Mehmet Avcı'ya ait evin bulunduğu bölgeye, genç bir erkek şüpheli geldi. Ailenin hayvan barınağı ve samanlık olarak kullandığı yerin 5 farklı noktasını ateşe veren şüpheli şahıs, kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa süre içerisinde kontrol altına alarak, söndürmeyi başardı. Yangında 1 traktör, samanlık ve evin çevresi zarar gördüğü gözlemlendi. 

Öte yandan, mahalle sakinlerinin evin kundaklandığı yönünde bilgi vermesi üzerine harekete geçen Kuyucak polisi, olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.