Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

GÜNCEL 29.10.2020 - 17:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2931+ kez okundu.
 

Kuyucak’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Burhan Algül, İl Emniyet Müdürü Ahmet Koçak, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve personelleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı. Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt’un, Cumhuriyet Meydanı’nda tebrikatları kabul etmesinin  ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Yılmaz KURT yaparak Cumhuriyet  Şiirleri okundu. Cumhuriyet Meydanı’ndaki programın ardından Türk Bayrağı ile donatılan resmi araçlar İnönü Caddesi boyunca araç kortejini gerçekleştirdiler. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Cumhuriyet; Atatürk önderliğinde milletimizin azim ve kararıyla kurulmuş varlığımızın ve bağımsızlığımızın en büyük teminatıdır. Cumhuriyetimizin İlanının 97. Yılını kutlamanın onur ve kıvancını yaşıyoruz. Cumhuriyeti bize miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, yol arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun" dedi.
Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 97. yıl dönümü kutlama programı kapsamında Kuyucak Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene; Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, İlçe Jandarma Komutanı J. Teğmen Burhan Algül, İl Emniyet Müdürü Ahmet Koçak, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve personelleri, okul müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katılım sağladı.

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt’un, Cumhuriyet Meydanı’nda tebrikatları kabul etmesinin  ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kaymakam Yılmaz KURT yaparak Cumhuriyet  Şiirleri okundu.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki programın ardından Türk Bayrağı ile donatılan resmi araçlar İnönü Caddesi boyunca araç kortejini gerçekleştirdiler.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Cumhuriyet; Atatürk önderliğinde milletimizin azim ve kararıyla kurulmuş varlığımızın ve bağımsızlığımızın en büyük teminatıdır. Cumhuriyetimizin İlanının 97. Yılını kutlamanın onur ve kıvancını yaşıyoruz. Cumhuriyeti bize miras bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, yol arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.