Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak kurtuluşunu kutladı

GÜNCEL 06.09.2017 - 11:09, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3421+ kez okundu.
 

Kuyucak kurtuluşunu kutladı

Kuyucak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü, akşam düzenlenen etkinliklerle de kutlandı.

AYDIN- 5 Eylül Kurtuluş Günü Etkinlikleri kapsamında akşam Saat 19:00’da Mehteran Takımı’nın gösterileri başladı. Mehter gösterisinden sonra halkın katılımıyla İnönü Caddesi boyunca gerçekleştirilen kortej yürüyüşü büyük beğeni topladı, esnafın araçlarıyla korteje katılımı ilgiyi artırdı. Halkın büyük ilgi gösterdiği kutlamalar, Mehter Takımı’nın gösterisinden sonra Didim Mavişehir Türk Halk Müziği Korosu’nun müzik şöleni ile son buldu. Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün de katıldığı Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilen kutlamalarda, şehitler için lokma döküldü ve Kuyucak Çarşı Camisi’nde mevlid-i şerif okutuldu.
Kuyucak’ın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü, akşam düzenlenen etkinliklerle de kutlandı.

AYDIN- 5 Eylül Kurtuluş Günü Etkinlikleri kapsamında akşam Saat 19:00’da Mehteran Takımı’nın gösterileri başladı. Mehter gösterisinden sonra halkın katılımıyla İnönü Caddesi boyunca gerçekleştirilen kortej yürüyüşü büyük beğeni topladı, esnafın araçlarıyla korteje katılımı ilgiyi artırdı. Halkın büyük ilgi gösterdiği kutlamalar, Mehter Takımı’nın gösterisinden sonra Didim Mavişehir Türk Halk Müziği Korosu’nun müzik şöleni ile son buldu.

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün de katıldığı Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirilen kutlamalarda, şehitler için lokma döküldü ve Kuyucak Çarşı Camisi’nde mevlid-i şerif okutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.