Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuyucak camileri bayrama hazırlanıyor

GÜNCEL 24.08.2017 - 13:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3540+ kez okundu.
 

Kuyucak camileri bayrama hazırlanıyor

Kuyucak’ta bulunan 36 mahalledeki 49 caminin tüm temizlik ve bakımları Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince Kurban Bayramı’na hazırlanıyor.

AYDIN- Kurban Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün talimatı ile Tüm camiler bayrama hazırlanıyor. Temizliklerden oldukça memnun olan vatandaşlar, “Allah Metin Ertürk’ü başımızdan eksik etmesin, ibadethanelerimize kadar hizmeti getiriyor. Tertemiz camilerde ibadetlerimizi yapabiliyoruz” diyerek Başkan Ertürk’e teşekkürlerini ilettiler. Başkan Ertürk ise, “Yıl boyunca tüm mahallerimizdeki toplam 49 camimizin temizliklerini ve bakımlarını periyodik olarak yapıyoruz ki vatandaşlarımız ibadetlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilsin” diyerek, temizliklerin devam edeceğini belirtti.
Kuyucak’ta bulunan 36 mahalledeki 49 caminin tüm temizlik ve bakımları Kuyucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince Kurban Bayramı’na hazırlanıyor.

AYDIN- Kurban Bayramı'nın yaklaştığı şu günlerde Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün talimatı ile Tüm camiler bayrama hazırlanıyor. Temizliklerden oldukça memnun olan vatandaşlar, “Allah Metin Ertürk’ü başımızdan eksik etmesin, ibadethanelerimize kadar hizmeti getiriyor. Tertemiz camilerde ibadetlerimizi yapabiliyoruz” diyerek Başkan Ertürk’e teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Ertürk ise, “Yıl boyunca tüm mahallerimizdeki toplam 49 camimizin temizliklerini ve bakımlarını periyodik olarak yapıyoruz ki vatandaşlarımız ibadetlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilsin” diyerek, temizliklerin devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.