Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kuyucak Belediyesi tüm işyerlerini dezenfekte etti

SAĞLIK 01.06.2020 - 18:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3058+ kez okundu.
 

Kuyucak Belediyesi tüm işyerlerini dezenfekte etti

Aydın’ın Kuyucak İlçesinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra hizmete açılan kahvehaneler ve tüm işyerleri Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

KUYUCAK - Aydın-Kuyucak Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor, İlçede hizmet veren tüm işyerleri, kamu binaları dezenfekte edilirken, tüm esnaflar ve vatandaşlar belediye ekipler tarafından sürekli olarak bilgilendiriliyor ve uyarılıyor. “TEDBİRLERİMİZ EN ÜST SEVİYEDE” Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Tüm kurumlarımızla gece gündüz salgın ile mücadele ediyoruz. Tedbirlerimiz şuan en üst seviyede ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyemiz tarafından uzun bir aradan sonra hizmete açılan kahvehanelerimiz ve işyerlerimiz dezenfekte edildi. Ülke olarak Koronavirüs ile mücadelemizde bugün itibariyle yeni normalleşme sürecine başlıyoruz. Faaliyetlerine yeniden başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı olsun, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Sağlığımız için maskemizi takalım. Sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim” dedi. Dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını belirten esnaflar, “İşyerlerimizi uzun bir aradan sonra açtık, mutluyuz. Kuyucak Belediyesi tarafından dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Bizler de gerekli tedbirleri alacağız. Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler diliyoruz” ifade ettiler.
Aydın’ın Kuyucak İlçesinde Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir aradan sonra hizmete açılan kahvehaneler ve tüm işyerleri Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

KUYUCAK - Aydın-Kuyucak Belediyesi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yoğun bir çalışma programı yürütüyor, İlçede hizmet veren tüm işyerleri, kamu binaları dezenfekte edilirken, tüm esnaflar ve vatandaşlar belediye ekipler tarafından sürekli olarak bilgilendiriliyor ve uyarılıyor.

“TEDBİRLERİMİZ EN ÜST SEVİYEDE”

Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, “Tüm kurumlarımızla gece gündüz salgın ile mücadele ediyoruz. Tedbirlerimiz şuan en üst seviyede ve dezenfekte çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Belediyemiz tarafından uzun bir aradan sonra hizmete açılan kahvehanelerimiz ve işyerlerimiz dezenfekte edildi. Ülke olarak Koronavirüs ile mücadelemizde bugün itibariyle yeni normalleşme sürecine başlıyoruz. Faaliyetlerine yeniden başlayan tüm esnaflarımıza hayırlı olsun, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Sağlığımız için maskemizi takalım. Sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymaya devam edelim” dedi.

Dezenfekte çalışmalarından memnun olduklarını belirten esnaflar, “İşyerlerimizi uzun bir aradan sonra açtık, mutluyuz. Kuyucak Belediyesi tarafından dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Bizler de gerekli tedbirleri alacağız. Tüm esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler diliyoruz” ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.