Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kuyucak Belediyesi evi yanan kadının yüzünü güldürdü

GÜNCEL 23.07.2020 - 15:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3881+ kez okundu.
 

Kuyucak Belediyesi evi yanan kadının yüzünü güldürdü

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde evi yanan yaşlı kadına Kuyucak Belediyesi yardım elini uzatarak kadını yeni evine kavuşturdu.

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde evi yanan yaşlı kadına Kuyucak Belediyesi yardım elini uzatarak kadını yeni evine kavuşturdu. Aydın’ın Kuyucak İlçesinde oğlu ile yaşayan 76 yaşındaki Hatice Solmaz’ın evi, kış aylarında yanarak evi ve eşyaları kullanılamaz hale geldi. Kuyucak Belediyesi ekipleri gerekli çalışmaları başlatarak yaşlı kadına yeni bir ev yaparak eşyalarını temin etti. “Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların her zaman ve her durumda yanında olmaya özen gösteriyoruz.”  Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların her zaman ve her durumda yanında olmaya özen gösterdiklerini belirterek yeni evine kavuşan Hatice Solmaz’a evinin anahtarını teslim ederek evi inceledi. Başkan Ertürk, “İlçemizde evi yanan evi ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Hatice teyzemizi yeni evine kavuşturduk.          Gerekli eşyalarını temin ettik. Hatice teyzemize yeni evinin hayırlı olmasını, sağlıklı ve huzurlu günlerde güle güle oturmasını diliyorum.” Dedi. “Allah Başkanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan bin kere razı olsun. Bizi darda bırakmadıkları için onlara minnettarız.” Hatice Solmaz ve oğlu Ferhat Toprak, Başkan Ertürk’ e ve Belediye ekiplerine teşekkürlerini dile getirerek “Evimiz yandığından dolayı Başkanımız bize yardımcı oldu. Bizi geri çevirmedi isteklerimizi yerine getirdi. Allah Başkanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan bin kere razı olsun.  Bizim dileklerimizi yerine getirdiler, bizi mahcup etmediler. Bizi darda bırakmadıkları için onlara minnettarız. Allah Devletimize, milletimize zeval vermesin. Allah onları başımızdan eksik etmesin.” Dedi.
Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde evi yanan yaşlı kadına Kuyucak Belediyesi yardım elini uzatarak kadını yeni evine kavuşturdu.

Aydın’ın Kuyucak İlçesi’nde evi yanan yaşlı kadına Kuyucak Belediyesi yardım elini uzatarak kadını yeni evine kavuşturdu.

Aydın’ın Kuyucak İlçesinde oğlu ile yaşayan 76 yaşındaki Hatice Solmaz’ın evi, kış aylarında yanarak evi ve eşyaları kullanılamaz hale geldi. Kuyucak Belediyesi ekipleri gerekli çalışmaları başlatarak yaşlı kadına yeni bir ev yaparak eşyalarını temin etti.

“Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların her zaman ve her durumda yanında olmaya özen gösteriyoruz.”

 Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşların her zaman ve her durumda yanında olmaya özen gösterdiklerini belirterek yeni evine kavuşan Hatice Solmaz’a evinin anahtarını teslim ederek evi inceledi. Başkan Ertürk, “İlçemizde evi yanan evi ve eşyaları kullanılamaz hale gelen Hatice teyzemizi yeni evine kavuşturduk.

        

Gerekli eşyalarını temin ettik. Hatice teyzemize yeni evinin hayırlı olmasını, sağlıklı ve huzurlu günlerde güle güle oturmasını diliyorum.” Dedi.

“Allah Başkanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan bin kere razı olsun. Bizi darda bırakmadıkları için onlara minnettarız.”

Hatice Solmaz ve oğlu Ferhat Toprak, Başkan Ertürk’ e ve Belediye ekiplerine teşekkürlerini dile getirerek “Evimiz yandığından dolayı Başkanımız bize yardımcı oldu. Bizi geri çevirmedi isteklerimizi yerine getirdi. Allah Başkanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan bin kere razı olsun.  Bizim dileklerimizi yerine getirdiler, bizi mahcup etmediler. Bizi darda bırakmadıkları için onlara minnettarız. Allah Devletimize, milletimize zeval vermesin. Allah onları başımızdan eksik etmesin.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.